Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Sunnuntai 13.5.2011 - Englannin Valioliiga - Päätöskierros

VALIOLIIGAN PÄÄTÖSKIERROS

VALIOLIIGAN TILANNE

Englannin Valioliiga kaudelle 2011-2012 päättyy tänään. Mestaruus on kahden Manchesterin seuran kauppaa. City johtaa sarjaa maalieron turvin. Sen maaliero on kahdeksan maalia parempi kuin toisena olevan Unitedin. Käytännössä Citylle riittä voitto kotona tämän päivän pelissä QPR:ää vastaan. Lontoolaisseura on itse putoamisvaarassa. QPR:lle tulee lähtö sarjaporrasta alemmaksi, jos Bolton voittaa ja se itse häviää. Tasapeli riittäisi QPR:lle. Mestarien liigan paikasta kisaavat vielä Arsenal, Tottenhan ja Newcastle. Varmat putoajat ovat Blackburn ja Wolverhampton.

Päätöskierroksen ottelut: Stoke-Bolton, Tottenham-FulhamManchester C-QPR, Sunderland-Manchester U, Chelsea-Blackburn, West Bromwich-Arsenal, Norwich-Aston Villa, Swansea-Liverpool, Everton-Newcastle U, Wigan-Wolverhampton


VEDONLYÖNTI

Eilinen ainut single-vetoni meni päin bambua, kun KuPS ei pystynyt yllättämään HJK:ta Helsingissä. Klubi voitti ottelun 2-0

Tänään vetokohteenani on edellä mainittu jalkapallon Englannin Valioliiga. Kohteiksi kelpuutan kolme ottelua, joissa on mukana Mestarien liiga paikasta taistelevat joukkueet; kohdepelit: Tottenham-Fulham, West Bromwich-Arsenal ja Everton-Newcastle U.
Näistä kohteista rakentelen kaksi tuplaa ja trion. Panosta laitetaan "pyöreästi" 56 euroa.

Sunnuntai 13.5.2012 - ENGLANNIN VALIOLIIGA - Kohteet ja Merkit

44: Tottenham-Fulham 1 <1,40>
Arsenalin kompuroidessa varmistaisi Tottenham voitolla kolmannen sijan ja varman paikan Mestarien liigaan. Neljäs sijakin saattaa riittää Mestarien liigan paikkaan. Tämä edellyttää, ettei Chelsea voitä tämän kauden Mestarien liigaa. Joka tapauksessa Spursin motivaatio on katossa - viidentänä oleva Newcastle hengittää vain pisteen päässä. Fulham on kevätkaudella ollut yksi liigan kovakuntoisimmista joukkueista. Tottenham on kuitenkin ottelussa selvä suosikki, ja kokeilen kotivoittoa.

50: West Bromwich-Arsenal 2 <1,55>
WBA:lla ei ole sarjatilanteeen kannalta panosta. Tämä on joukkueen managerin Roy Hodgsonin jäähyväisottelu. Arsenal varmistaisi voitolla paikan Mestarien liigaan. WBA haluaa varmaan antaa Hodgsonille ja kotiyleisölle hyvän kauden päätöksen. Luotan kuitenkin enemmän Arsenalin paremmuuteen ja suureen motivaatioon. Lapulle ruksaan kakkosen vierasvoiton merkiksi.

53:  Everton-Newcastle U 2 <3,45>
Everton tahtoo varmasti päättää kautensa Goodison Parkilla voitokkaasti. Newcastlella on vielä mahdollisuus lunastaa paikka Mestarien liigaan, mutta se edellyttäisi voittoa. Newcastlen kerroin ja motivaatio puoltaa vierasvoiton kokeilemista. Laitan lapuille kakkosen.

PITKÄVEDOT

Tupla 1: 44: Tottenham-Fulham 1 <1,40>, 50: West Bromwich-Arsenal 2 <1,55>; Kerroin 2,17; Panos 26€


Tupla 2: 44: Tottenham-Fulham 1 <1,40>, 53:  Everton-Newcastle 2 <3,45>; Kerroin 4,83; Panos 20€


Trio: 44: Tottenham-Fulham 1 <1,40>, 50: West Bromwich-Arsenal 2 <1,55>, 53:  Everton-Newcastle 2 <3,45>Kerroin 7,48; Panos 10€

2 kommenttia: