Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 14. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012

Sunnuntai 13.5.2012 - Helsinki
0 - 5
(0-1 , 0-2 , 0-2)

Leijonien esitys oli yksinkertaisesti SURKEA! Suomen pelaaminen oli täysin hengetöntä ja pelokasta. USA tuli päälle aivan kuten ajattelinkin, karvaten lähes koko joukkueena heti kun Suomella oli kiekko omalla puolustusalueellaan. Jo ennen viikonlopun pelejä pohjoisamerikkalaisia vastaan peräänkuulutin! - miten hitaat kontrolloidut lähdöt onnistuvat suoraviivaisia, karvaavia jenkkejä ja nikkareita vastaan? Vastaus on nyt nähty - HELVETIN HUONOSTI!. Leijonat hävisivät kaikki kaksinkamppailut, ja ainut ase "ei-eurooppalaisia" vastaan on liike ja kiekkokontrollin pysyminen! Tämä on tietenkin hankalaa eilisellä esityksellä, kun näytti siltä, että Suomipaitaan oli pukeutunut lähinnä etanoita ja kilpikonnia, eikä se kiekkokaan meinannut siinä lavassa pysyä - syöttöjen onnistumisesta puhumattakaan.

Suomen maalivahtipelikään ei täysin vakuuta ja saattaa olla, että Lehtonen on saanut ruummiillisen vamman lisäksi sen suuruisen henkisen vamman, että hänen kisansa ovat ohi?! Hengettömän esityksen "kruunasi" Salmelan älytön, vaarallinen ja täysin pelin kannalta turha selästä taklaaminen USA:n alueen päädyssä. Salmela sai typerästä tempustaan 5min + ottelurangaistuksen, ja aivan oikein olisi vaikka sanktioita tulisi lisää!

Jokaisesta pelistä löytyy jotain hyvääkin. Tästä ottelusta ei oikein löydy mitään sellaista - jos nyt ei oteta huomioon, että turnauksen jatkon kannalta on jäljellä enää yksi suunta - YLÖSPÄIN! Puolivälieriin Suomi on jo tiensä raivannut. Siellä vastaan todennäköisesti asettuu juuri USA! Tässä olisi pari päivää aikaa miettiä taktiikkaa otteluun. Taktiikat eivät kuitenkaan auta, jos joukkueella ei ole mukana liikettä ja tarvittavaa määrää "kiimaa" ottelun voittamiseksi - eilisellä asenteella  turpaan tulee varmasti!

Illan muissa otteluissa Venäjä varmisti lohkovoittonsa hoitelemalla Tshekit 2-0. Slovakia pudotti Sveitsin jatkopeleistä niukalla 1-0 voitollaan. Norja aiheutti varsinaisen yllätyksen, ainakin numerollisesti, murjomalla Saksan 12-4.

Sunnuntain ottelut: Suomi-USA 0-5, Sveitsi-Slovakia 0-1, Venäjä-Tshekki 2-0, Saksa-Norja 4-12


Maanantai 14.5.2012 - klo 20:15 -Helsinki

ENNAKKO

Leijonat saa vielä yhden alkusarjaottelun verran mahdollisuuden parantaa itseluottamustaan ja hioa peliään. Suomea vastaan asettuu lohkon viimeisenä oleva, ja todennäköisest sinne jäävä, Kazakstan. Voisi luulla, että eilisen nöyryytyksen jälkeen leijonien näyttöhalu ja motivaatio olisi huipussaan. Harvemmin olen kuullut ja nähnyt, että suomalaisyleisö buuaa leijonille ottelun jälkeen, kuten eilen tapahtui. Kazakstan on pystynyt kiusaamaan parissa ottelussa parempiaan kiitettävästi, mistä hyvänä esimerkkinä USA:n pakottaminen jatkoajalle.

Arvio: Suomi lähtee otteluun "tappoasenteella" ja eilisten tapahtumien syntipukiksi joutuva Kazakstan jää jalkoihin. Suomi ottaa ottelussa selvän voiton.


VEDONLYÖNTI

Eiliset alkuillan lunastus, jossa omat saatiin pois, jäi päivän ainoaksi valopilkuksi vedonlyönnia saralla. MM-kisojen iltapeleihin pelasin kaksi tasapeliä, jotka kariutuivat Slovakian ja Norjan voittoihin.

Tänään en pelaa mitään, ja todennäköisesti seuraavat rahat asetetaan likoon vasta MM-kisojen puolivälierissä.






1 kommentti:

  1. FIASCO FINLAND !!!
    Ottakaa turpaanne Kazakeilta...

    OMFG,,,,,,,,!!!

    VastaaPoista