Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 8. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012


Tiistai 8.5.2012 - klo 20:15 - Helsinki

ENNAKKO

Tänään Suomi saa vastaansa hyvin aloittaneen Sveitsin. Suomella on kymmenen ottelun voittoputki, ja juuri Sveitsi oli se joka viimeksi Suomen voitti. Harjoitusottelu 4.4. päättyi Sveitsille 3-0. Sveitsi tulee otteluun vauhdilla ja pyrkii heti alussa pöllyttämään leijonien turkkia. Tänään Suomella täytyy toimia muukin kuin maalivahtipeli. Jotenkin itsestäni tuntuu, että nyt on Suomen momentum. Kaksi ottelua on odoteltu pelin aukeamista...ja tänään se aukeaa!? Tänään Suomi tekee vihdoin viimein sen ylivoimamaalin(-maaleja). Sveitsi tulee pelaamaan todennäköisesti sen verran avointa ja hyökkäävää kiekkoa, että maalipaikkoja tulee aukeamaan. Tässä ottelussa tulee maaleja kumpaankin päähän.

Arvio: Sveitsi lähtee otteluun innokkaasti, itsevarmasti ja vauhdilla. Se kostaantuu, ja jossain vaiheessa leijonat iskevät. Suomi ottaa täydet kolme pistettä!

Eilen katsoin Helsingin lohkon ottelun USA-Slovakia. Ottelu oli viihdyttävää jääkiekkoa, ja ehkä turnauksen paras peli tähän asti pelattuna. Slovakia voitti ottelun 4-2. Satan pamautti viimeisen maalin tyhjiin. Tukholman lohkossa Norja pisti Tsehkin lujille. Tshekki punnersi voiton ottelussa vasta rankkareilla. Kahdessa muussa koitoksessa ei yllätyksiä nähty. Kanada murskasi Ranskan samoin lukemin kuin USA eli 7-2Ruotsi ratkaisi ottelunsa Tanskaa vastaan jo eka erässä ja lopetti sen jälkeen pelaamisen, laskien myös Tanskan maalintekotalkoisiin. 

Maanantain ottelut: Ranska-Kanada 2-7, USA-Slovakia 2-4, Tshekki-Norja 4-3 rl., Tanska-Ruotsi 4-6



2 kommenttia:

  1. Moniko on onnistunut omissa MM - skaboissaan?
    Mailaa puristetaan rystyset vaaleina,,, ÄH

    Ofc maalinteko tökkii, ellei ota rennosti.
    Kotiyleisön vaatimustaso on vaan VOITTAA !!!
    Siinä Finskijäbien hermo ei kotiluolassa
    kestä,,,? "AUKENE KETSUPPIPULLO -KELE!

    Maalaan Pirun seinälle: Finskeille FIASCO!!!
    NO MEDAL,,,,,?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän siellä monella joukkueella paremmat miehistöt on ...ainakin paperilla. Ruotsi on mukana kovalla porukalla, eikä Venäjäkään huono ole. Kanadakin on vahva. Veikkaan että Ruotsi saattaa mennä päätyyn asti. Suomen peli näytti tänään taas vahvemmalta...Suomen lopullisen tason näkee perjantaina kun vastaan tulee Kanada.

    VastaaPoista