Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 3. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012

Huomenna ne sitten alkaa - lätkän MM-skabat. Pelisysteemiä on muutettu viimevuodesta. Tänä vuonna joukkueet on jaettu kahteen 8 joukkueen lohkoon. Toinen lohko pelataan Helsingissä ja toinen Tukholmassa. Joukkueet on sijoitettu lohkoihinsa Kansainvälisen Jääkiekkoliiton-rankingin mukaisesti. Ranking löytyy tästä blogista vähän alempaa.

Helsinki: Suomi, Kanada, USA, Sveitsi, Slovakia, Valko-Venäjä, Ranska, Kazakstan

Tukholma: Venäjä, Ruotsi, Tshekki, Saksa, Norja, Latvia, Tanska, Italia

Lohkojen joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan eli 7 ottelua per joukkue. (Otteluohjelma alempana). Lohkojen viimeiset tippuvat suoraan 1.divariin (ent. B-sarja). Myös lohkon 5. - 7. sijoittuneiden joukkueiden pelit on ohi.

Lohkojen 4 parasta pelaavat puolivälierät lohkonsa sisällä. Lohkon paras kohtaa 4. sijoittuneen ja 2. sijoittunut kohtaa 3.sijoituneen. Näistä voittajat lähtevät välieriin, joista kumpikin kuten myös pronssi- ja loppuottelu pelataan Helsingissä.

Puolivälierän voittajat kohtaavat välierässä toisen lohkon joukkueen.

Suosikit? - Mielestäni suurimmat suosikit ovat Suomi, Kanada, Venäjä ja  Ruotsi.

Ruotsi saa ilmeisesti vielä kovia NHL-vahvistuksia. Sen suurin heikkous on maalivahtipeli. Kanada on aina vahva ja tulee parantamaan kisojen edetessä, jahka "nikkarit" alkavat tottua isoon kaukaloon ja toisiinsa. Venäjä on aina vahva kun kemiat pelaajien sekä valmennuksen kanssa saadaan toimimaan. Suomella on erinomainen joukkue jonka pahin vihollinen on "kotikirous".

Myös Tshekkiä ja USA:ta ei pidä unohtaa, kun mitaleja jaetaan. Varsinkin Tshekin joukkue voi onnistuessaan pystyä vaikka mihin. Slovakia on täysi kysymysmerkki - hyvä joukkue, mutta tuskin mitalinsyrjässä kiinni.

"Pienistä" Sveitsi ja Saksa pystyvät laittamaan kapuloita isojen rattaisiin, mutta mitalipelit olisivat suuryllätys.

Suurimmat putoajaehdokkaat ovat mielestäni Italia ja Kazakstan.

.......JOTTA PÄÄSTÄISIIN KISATUNNELMAAN...VIELÄ KERRAN 2011!!

SUOMI-RUOTSI 6-1




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti