Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012

Sunnuntai 13.5.2012 - Klo 16:15 - Helsinki

ENNAKKO

Kanada peli oli hyvä oppitunti Suomelle. Tänään nähdään onko otettu opiksi - nimittäin se, miten pelata pohjoisamerikkalaisia joukkueita vastaan. USA palannee tasolleen nihkeän Kazakstan-pelin jälkeen. Joukkueena puolustaminen ei ole jenkeillä hallussa. Mies miestä vastaan pelaamisessa tähtilipun alta löytyy pohjoisamerikkalaista laatutavaraa - varsinkin molempien maalien ja laitojen lähellä. Leijonien on otettava kiekko haltuun saadakseen vastustajan heikkous esiin. USA on paha vastus ja sillä on ainoana lohkon joukkueena vyöllään Kanadan päänahka. Suomen maalilla pelaa Lehtonen, joka harvemmin pelaa kahta huonoa ottelua peräkkäin. Kanada pelissä hänen tililleen voitiin laittaa kaksi takaiskumaalia. Suomen kokoonpanoon tulee vain yksi muutos. Kapanen ja Kontiola vaihtavat paikkaa keskenään ja palaavat turnauksen alussa pelaamilleen paikoille.

Arvio: Jos Suomi ottaa kiekollisen pelin hallinnan ja pelaa omaa peliään, leijonien yhtenäisempi ryhmä klaaraa ottelun. Jos taas Yhdysvaltalaisten annetaan "mesoa" omalla puolustusalueella samaan tapaan kun Kanadan annettiin - noutaja saapuu! Itse uskon Suomen pelitavan onnistuvan ja purevan. Leijonat hoitaa ottelun viimeistään rankkareilla.

Lauantain peleissä tapahtui yksi huippuyllätys. Sveitsi otti ja meni häviämään Ranskalle 2-4. Tämä saattoi olla ratkaiseva niitti alppimaan jatkohaaveille, varsinkin kun Slovakia parantaa peliään turnauksen edetessä. Tukholman lohkossa Tanskan putoamisuhan tuska kasvoi. Saksa voitti juutit niukasti 2-1. Tanska tarvitsee kahdesta viimeisestä ottelustaan vähintään kaksi pistettä säilymiseen korkeimmalla sarjatasolla, olettaen että Venäjä voittaa Italian. Tanskan viimeiset kaksi vastustajaa ovat Latvia ja Norja.

Lauantain ottelut: Sveitsi-Ranska 2-4, Kazakstan-Kanada 0-8, Saksa-Tanska 2-1, Italia-Ruotsi 0-4 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti