Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 4. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

Perjantai 4.5.2012 - Jääkiekon MM-Kisat 2012

Tänään se sitten alkaa -yli kahden viikon lätkähuuma tai tuska, riippuen siitä miten Leijonat pärjää. Valitettavasti bambupöheikössä ei näy kuin tavan TV-kanavat...jos nyt aina nekään, joten kaikkia otteluja en pääse seuraamaan.

Kuten aiemmin totesin, en välttämättä pelaa vielä näitä alkupelejä - mutta ei sekään ole kirkossa kuulutettu, etten pelaisi?

Tässäpä muutama pikainen arvio päivän peleihin.

Helsinki
USA-Ranska
Pitäisi olla selvää USA:n ylivoimaa. Ranskan ainut mahdollisuus on se etteivät NHL-pelaajat ole vielä oppineet ison kaukalon niksejä ja se ettei heidän yhteispelinsä ole vielä uomissaan. Tästä en hakisi vielä yllätystä.

Kanada-Slovakia
Tässäkään ottelussa ei ennakkosuosikista ole erimielisyyttä. Onnistuessaan Kanada vie ja Slovakia vikisee. Tässä ottelussa on kuitenkin pieni yllärimahdollisuus. Ensimmäiset ottelut ovat vielä hakemista ja niissä ei vielä joukkueiden peli ole ihan kohdallaan. Ei olisi mikään iso yllätys jos tässä nähtäisiin jatkoaika.

Valko-Venäjä-Suomi
Samat virret kuten edellisissä - Suomi huomattavasti parempi. Valko-Venäjä on ihan laadukas ryhmä ja sillä on mukanaan KHL-pelaajia. Jos kotikipsi yllättää, niin varsinaisen ajan tasapeli ei ole maailman suurin ihme.

Tukholma
Saksa-Italia
Tässäkin tasoeron pitäisi olla selvä. Saksa on koko porukan keskikastia ja Italia ehkäpä huonoin. Kaikki muu kun Saksan voitto olisi Pandankin mielestä yllättävää.

Tshekki-Tanska
Tanskassa oli pari vuotta sitten koossa mainio maajoukkue, joka nykyään on taantunut. Tanska ei pysty haastamaan tshekkejä ja nämä ottavat ensimmäiset kolme pistettään.

Ruotsi-Norja
Edellisissä kisoissa Norja pelasi elämänsä turnauksen. Alkusarjassa se pystyi voittamaan jopa Ruotsin rankkareilla. Jotenkin tuntuu ettei vahva ja itseluottamusta täynnä oleva länsinaapuri anna tämän toistua. Norja taistelee, mutta se ei riitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti