Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 15. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012


Maanantai 14.5.2012  - Helsinki
1 - 4
(0-0 , 0-3 , 1-1)

Leijonia kiinnosti eilen taas jääkiekon pelaaminen. Vastus oli lohkon heikoin ja homma hoidettiin kotiin rutiinilla. Kazakstanilla oli joitakin vaarallisia paikkoja Suomen maalilla ja ainokaisen se teki ylivoimalla. Suomi liikkui hyvin ja loi paljon maalipaikkoja - laukaukset kohti maalia 48 - 18 Suomelle. Suomi teki kolme maaleistaan ylivoimalla ja kaikista maaleista oli vastuussa ketju; Filppula, Koivu, Jokinen, Mäenpää, Hietanen. Suomella on kuitenkin torstain puolivälieriin paljon parannettavaa - lähinnä huolettaa kolmikon; Granlund, Immonen, Pesonen, kadonnut peli-into ja kadonneet tehot!? Torstaina sota tarvitsee kaikki miehet!
Maalilla Vehanen pelasi odotetun varmasti ja tyynesti. Hän jatkaa todennäköisesti maalilla torstaina - silloin maalivahtipelin on onnistuttava 110 prosenttisesti! Suomen maanantainen voitto varmisti Kazakstanin putoamisen A-sarjasta.

Suomen mahdollinen vastus selviää tänään seuraavasti:
Torstaina Suomi saa vastaansa joko USA:n., Slovakian tai Kanadan..

1.Jos USA häviää Sveitsille varsinaisella peliajalla tai jatkoajan jälkeen, ja Slovakia voittaa Ranskan, leijonien vastustaja on Slovakia.

2.Jenkkien voittaessa Sveitsin varsinaisella peliajalla, se on myös Suomen puolivälierävastustaja, mikäli Kanada ei häviä Valko-Venäjälle. Jos USA voittaa Sveitsin varsinaisella peliajalla ja Kanada häviää Valko-Venäjälle, leijonien vastus on Kanada.

3. Jenkkien voittaessa Sveitsin jatkoajan jälkeen (jatkoaika/rankkarit) ja Slovakian voittaessa Ranskan, Suomi jää lohkoneloseksi ja saa vastaansa Kanadan. (Huom! USA, SVK ja FIN, kaikilla 15 pistettä, jolloin keskinäiset ottelut ratkaisee -järjestys keskinäisissä 1.USA 2.SVK 3.FIN)

4.Eilisten ottelujen jälkeen myös Ranskalla on mahdollisuus puolivälieriin. Se vaatii ranskalaisilta tänään voiton Slovakiasta - myös tässä tapauksessa Suomen vastus torstaina on USA tai Kanada (edellisen skenaarion mukaan).

Maanantai 14.5. - muut ottelut
Maanantain otteluissa koettiin taas pienimuotoinen yllätys kun Ranska kukisti Valko-Venäjän 2-1. Tanska varmisti A-sarjapaikkansa ja pudotti Latvian jatkosta 2-0 voitolla balteista. Illan viimeisessä ottelussa Venäjä voitti Italian 4-0 ja lähetti samalla Italian ensi vuodeksi 1.divisioonaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti