Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012

Sunnuntai 6.5.2012 - klo 16:15 - Helsinki

ENNAKKO

Suomi aloitti kisat niukimmalla mahdollisella voitolla Valko-Venäjästä (1-0). Suomen pelissä oli paljon hyvää, ja ottelu oli hyvä ensimmäiseksi turnausotteluksi, maalinteko-ongelmista huolimatta. Ylivoimapeli ei vielä toiminut toivotulla tavalla, mutta varmaan sitäkin on mietitty uusiksi. Sunnuntain pelissä Leijonat tulevat todennäköisesti laukomaan enemmän tasaviisikoin, sekä myös ylivoimalla. Slovakiaan vastaan maalille asettuu Vehanen, joka on maanosan eliittiä ja voittava maalivahti.

Slovakia ei ole 2000-luvun alun tasoinen ryhmä. Ensimmäisessä ottelussaan se laittoi Kanadan tiukoille ja hävisi niukasti 2-3. Kanada ei kuitenkaan ole vielä turnauksen alussa mikään tasonmittari. Katsoin Kanadan ottelun USA:ta vastaan lauantaina, ja "nikkareilla" on pelin kehitys vielä pahasti kesken. Slovakit ovat kuitenkin taitava ryhmä ja heitä ei pidä aliarvioida. Epäilen kuitenkin heidän pelikirjansa riittävyyttä tässä turnauksessa.

Arvio: Suomi on tasoltaan ja pelinopeudeltaan selvästi Slovakiaa edellä. Vaikka slovakit saisivatkin ensimmäisen maalin, en usko sen vaikuttavan Suomen omaan peliin. Summa summarum  - Suomi ottaa voiton varsinaisella peliajalla useamman maalin erolla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti