Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 11. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden - Betting 2

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012

Torstai 10.5.2012 - Helsinki
1 - 7
(0-1 , 0-4 , 1-2)

Ranska jaksoi pyristellä Suomen mukana ensimmäisen erän ajan. Toisessa erässä tasoero näkyi ja ottelu repesi. Suomen ylivoima toimi hyvin, ja Ranskan alivoimapelaaminen näytti välillä Suomi-sarjan tasoiselta räpellykseltä. Ranska sai luotua joitakin pahoja tilanteita leijonien maalille ja teki ainokaisensa ylivoimalla.
Huomioitavaa on että maaleja tehtiin nyt myös linjasta eli puolustajien laukauksia ohjattiin maalin perukoille.
Suomi onnistui maalinteossa laajalla rintamalla; Jokinen 2, Immonen, Koivu, Hietanen, Kapanen ja Niskala.

Torstain muissakaan otteluissa ei näkynyt mitään uutta Länsirintamalta. Ylläreitä ei siis tullut!

Torstain ottelut: USA-Valko-Venäjä 5-3, Ranska-Suomi 1-7, Tanska-Venäjä 1-3, Tshekki-Latvia 3-1

VEDONLYÖNTI

Eilinen tulosvetoni jäi maalin liian lyhyeksi, sillä 1-6 oli viimeinen raksaus lapuissani. Olisi pitänyt luottaa leijonien hyökkäysvoimaan (tai sitten Ranskan heikkouteen!).

Tänään on kummassakin lohkossa vuorossa kärkiottelu. Helsingissä Suomi kohtaa Kanadan ja Tukholmassa Ruotsia vastaan luistelee Venäjä. Tänään siis mitataan oikeastaan ensimmäistä kertaa Suomen todellinen taso, ja nähdään onko Ruotsi niin vahva kuin epäilen.

Tämän kunniaksi jatketaan bettingiä ja pistetään menemään muutama pitkävetolappu. Pelaan kumpaakin huippuottelua ja niistä rakennan kaksi singleä ja yhden tuplan. Panosta laitetaan maltillisesti yhteensä 30 euroa.

Perjantai 11.5.2012 - Jääkiekon MM-Kisat - Veto-ottelut ja merkit

Klo 20:15 - Helsinki

Tämä on turnauksen ensimmäinen ottelu missä Suomi ei ole ennakkosuosikki. Kanada on mukana kovalla ryhmällä ja tulee parantamaan esitystään ottelu ottelulta. Eniten minua huolestuttaa Suomen tapa lähteä hyökkäyksiin hitaan kontrolloidusti. Mitenkähän se onnistuu Kanada vastaan? Nikkarit tulevat karvaamaan ja iskemään kiinni jo Suomen puolustusalueella. Vaikeuksia on varmasti luvassa. Nyt onnistunut maalivahtipeli nousee arvoon arvaamattomaan. Toisaalta, jos näissä karkeloissa täytyy joskus hävitä, niin parempi tehdä se nyt alkusarjassa, varsinkin kun paikka neljän parhaan joukkoon lohkossa on jo varmistettu. Pudotuspeleissä ei enää tilastotappioihin ole varaa, silloin tulee noutaja.

Odotan kuitenkin tästä koitoksesta tasaista taistoa. Pitkävedossa kokeillaan Suomen ensimmäistä jatkoaikaa, eli ruksataan lapuille tasapeli.

Klo 21:15 - Tukholma

Venäjä on täynnä taitoa ja luisteluvoimaa, mutta niin on Ruotsikin. Ruotsi on yhtenäisyytensä ja kotietunsa vuoksi ottelun suosikki. Ruotsi on tällä hetkellä arvioissani se joukkue numero UNO, joka menee turnauksessa päätyyn asti. Ruotsin maalivahtipeli on hyvän paketin suurin kysymysmerkki, ehkä ainut sellainen. Tämä ottelu näyttää suuntaa aika paljon.
Tässäkin luvassa kaiken järjen mukaan tasainen ottelu. Olisiko luvassa kummankin joukkueen ensimmäinen jatkoaika? Uskon ainakin niin, ja laitan tähänkin otteluun merkiksi ristin.


PITKÄVEDOT

Single1: 26:Suomi-Kanada X <4,10>; Panos 10€

Single2: 43:Venäjä-Ruotsi X <4.20>; Panos 10€

Tupla: 26:Suomi-Kanada X <4,10>, 43:Venäjä-Ruotsi X <4,20>; Kerroin 17,22Panos 10€




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti