Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 17. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden - Quarter Finals - Betting 4

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012 - Puolivälierät

Kisat ovat edenneet jo puolivälierävaiheeseen. Puolivälieriinhän selvisi neljä parasta joukkuetta kummastakin lohkosta. Lohkojen viimeiseksi jääneet joukkueet putosivat A-sarjasta.

Helsingin lohko: 1.Kanada 19 2.USA 16 3.Suomi 15 4.Slovakia 15 5.Ranska 9 6.Sveitsi7.Valko-Venäjä 3 8.Kazakstan 1

Tukholman lohko:  1.Venäjä 21 2.Ruotsi 18 3.Tshekki 14 4.Norja 13 5.Latvia 6 6.Saksa7.Tanska 4 8.Italia 2


PUOLIVÄLIERÄT

Torstai 17.5.2012, klo 13:00 -Helsinki

Alkusarjassa Kanada voitti Slovakian 3-2. Sen jälkeen Kanadan peli on parantunut huomattavasti ja "nikkarit" ovat jo tottuneet isoon kaukaloon. Slovkia pystyi ainoana joukkueena voittamaan alkusarjassa USA:n. Slovakian taso on kuitenkin sen verran alhainen Kanadaan verrattuna, että toista kertaa ei pohjoisamerikkalainen joukkue pysähdy. Kanada pelaa itsensä välieriin varsinaisella peliajalla.

Torstai 17.5.2012, klo15:45 -Tukholma

Norja piti Venäjää tiukalla alkusarjassa. Venäjä voitti ottelun värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-2. Venäjä on edennyt tähän asti puhtaalla pelillä, eikä sen kilpeen tule tahraa tässäkään ottelussa. Tasoero on sen verran iso, isoin välieräpareista, että Norjalle jää lähinnä kiusaajan rooli. Norja taistelee ja puolustaa vimmatusti - se ei riitä, vaan Venäjä menee menojaan.

Torstai 17.5.2012, klo 18:30 -Helsinki

USA nöyryytti Suomea alkusarjassa 5-0 voitollaan. Leijonat ovat läksynsä oppineet ja tänään taisteluvireen pitäisi olla huipussaan. Viime sunnuntaina USA pelasi yhden parhaista otteluistaan, kun taas Suomen esitys oli yksi surkeimmista valovuosiin. Jos Suomi nousee tasolleen ja pystyy pelaamaan pelikirjansa mukaan - leijonat nähdään mitalipeleissä...siis jos? Maalivahtipelin on myös onnistuttava. Maalilla pelaa tänään Vehanen ja kakkosveskarina Rämö. Lehtosen loukkaantuminen oli sen verran paha, ettei hän enää pelaa näissä kisoissa. Tämä ottelu on puolivälierien tasaisin - pienten marginaalien ottelu. Vilkaisen kristallipallloon, ja hups! - Suomi nousee takaisin viisikkopelaamisensa parhaimmalle tasolle, liikkuu hyvin, puolustaa joukkueena ja pelaa itsensä välieriin! Toisaalta kun jättää kristallipallon syrjään - USA pelaa ja tekee ratkaisuja leveämmällä materiaalilla. Kysymys - pystyykö USA voittamaan Suomen toistamiseen, vastaus - kyllä pystyy!


Torstai 17.5.2012, klo 21:15 -Tukholma

Alkusarjassa Ruotsilla ei ollut vaikeuksia Tshekin kukistamisessa, ottelu päättyi 4-1 länsinaapureille. Tshekit osaavat vastahyökkyspelaamisellaan järjestää ikäviä yllätyksiä vastustajille. Tänään ei kuitenkaan käy niin - Ruotsin joukkue on liian taitava ja yhtenäinen. Tshekkien yllätyshaku jää torsoksi, ja Ruotsi ryntää mitlalipeleihin.


VEDONLYÖNTI

Eilisissä Veikkausliigan koitoksissa FC Inter ja HJK pitivät pintansa. Ainoaksi vedonlyönnin iloksi jäi siis FC Lahden 2-0 voitto TPS:stä. Tuo osunut single toi pelikassaan 41 euroa (+6€).

Keskiviikon veto-ottelut: FC Lahti-TPS 2-0 (1), FC-Inter-KuPS 2-1 (2), Haka-HJK 0-1 (1)

Tänää pelaan jääkiekon MM-kisoja uudella taktiikalla - porrastetusti. Kerran olen tätä kokeillut ja sillä kertaa onnistunut. Aloitan pelaamisen yhdellä kohteella, eli singlenä ensimmäiseen puolivälieräotteluun, ja jatkan siitä pitkin päivää onnistumisen mukaan. Toisin sanoen, jos ensimmäinen kohde tuo voittoa tai omat takaisin, jatkan eteenpäin sen mukaisesti panostaen.

Ensimmäisenä kohteena on siis koitos Kanada-Slovakia. Tähän tehdään kolme singleä, ja ideana on se, ettei Kanada voita ottelua kun korkeintaan kolmella maalilla. Tasoitusvedoissa painotetaan tasan kahden maalin voittoa ja panoksia laitetaan yhteensä 40 euroa.

Torstai 17.5.2012 - JÄÄKIEKON MM-KISAT, QF, Pitkäveto 1

Single 1: 78: Kanada-Slovakia (+1) X <5,9>; Panos 7€

Single 2: 79: Kanada-Slovakia (+2) X <5,3>; Panos 26€

Single 3: 80: Kanada-Slovakia (+3) X <5,75>; Panos 7€






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti