Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 7. toukokuuta 2012

2012 IIHF Ice Hockey World Championship, Finland and Sweden

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2012


Sunnuntai 6.5.2012
1-0
(1-0 , 0-0 , 0-0)

Eilinen ottelu oli voitosta huolimatta askel taaksepäin. Leijonat sekoilivat, tekivät paljon harhasyöttöjä ja kiekollinen pelaaminen oli välillä aivan luokatonta. Ylivoima ei toiminut vieläkään. Suomi on pelannut yli erän verran ylivoimaa ilman tulosta. Kiitos puolustuspelin onnistumisen ja Vehasen varman torjuntatyöskentelyn voitto tuli taas niukimmalla mahdollisella tavalla. Jalosella on vielä paljon miettimistä tuleviin otteluihin. Varsinkin kenttä; Filppula, Koivu, Jokinen on saatava toimimaan toivotulla tavalla. Toinen mahdollisuus on tietenkin tehdä vielä muutoksia kenttiin ja roolituksiin. Siihen ei varmaan hyvin helpolla enää tässä vaiheessa mennä. Toisaalta näin on käynyt ennenkin turnauksen alussa. Kun eräät pelaajat saavat "apinan" selästään niin maalihanat ja peli alkaa aueta.

Muissa eilisissä otteluissa tapahtui pieniä yllätyksiä kun Italia voitti Tanskan jatkoajalla, ja Latvia kukisti Saksan varsinaisella peliajalla.

Sunnuntai 6.5. ottelut: Ranska-Kazakstan 6-3, Suomi-Slovakia 1-0, Sveitsi-Valko-Venäjä 3-2, Tanska-Italia 3-4 ja., Venäjä-Norja 4-2, Saksa-Latvia 2-3



1 kommentti:

  1. Joo kyllä. Jo Sveitsiä vastaan on parannettava, muuten tulee noutaja.

    VastaaPoista