Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sotshin olympialaiset - Jääkiekko

    
VEDONLYÖNTI
 
Sahataan, sahataan, ees taas sahataan! Siis vedonlyönnin saldo heiluu viikoittain nollatuloksen ala- ja yläpuolella. Myöhäisillan kohteessa Inter pesi vieraissa Fiorentinan 2-1 ja pelikassaan virtasi 78 euroa (+58€). Täten kuukausi ja samalla koko vuosi nousi taas plussan puolelle.
 
Saldoa lähdetään sahailemaan johonkin suuntaan aamuisella jääkiekkopläjäyksellä. Kohteet ovat tietenkin Sotshin jääkiekkoturnausta. Matkaan lähtee yksi ottelu miesten ja yksi naisten taistoista.
 
Aamupäivän pelikohteet: 
 
7: X Itävalta(+1) – Norja 5,95
7: 2 Itävalta(+1) – Norja 2,00
 Olympialaiset, jääkiekko
Norja joutuu suosikin asemassa pelaamaan, mikä ei ole joukkueelle ideaali lähtökohta. Norjan hyökkäyskalusto on kuitenkin perustaidoiltaan ja luovuudeltaan kohtalaisen vaisu. Itävallan puolustus toki on näissä kisoissa vuotanut, mutta vastassa ovatkin olleet huomattavasti Norjaa laadukkaammat hyökkäyskalustot. Uskon kuitenkin vuonomaan voittoon  alppimaasta. Pelaan Norjan voittoa tasoitusvetona vähintään maalin erolla.
 
13: 1 Suomi N – Saksa(+2) N 2,12
13: X Suomi N – Saksa(+2) N 4,80
Olympialaiset, jääkiekko - Naiset
Täytyy suruksi tunnustaa, että naisleijonat oli tähän mennessä ehkä suurin suomalainen alisuorittaja näissä kisoissa. Itselläni otti silmään suuri henkilökohtaisten virheiden ja harhasyöttöjen määrä. Myöskään maalivahtipeli ei mennyt ihan putkeen. Uskon kuitenkin, että naiskiekkoilijat haluavat päättää kisat pettymyksen keskelläkin kunnialla ja sisuuntuvat näyttämään! Saksa on pelannut kalustolleen normikisat ja lähtee tähän otteluun kiusaajan roolissa iskemään vastahyökkäyksillä. Pelaan Suomen voittoa tasoituksella vähintään kahden maalin erolla.

Aamu järjestelmään sijoitan kohtuulliset 12 euroa.
 
Sunnuntai 16.2.2014 - PITKÄVETO
 
VapaavalintainenJ.(4)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti