Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 22. helmikuuta 2014

Ligue 1

VEDONLYÖNTI
 
Loppuillaksi heitin vielä viritelmän ranskalaiseen jalkapalloiluun. Ligue 1:stä valitsin kolme ottelua ja näistä kasasin vapaavalintaisen järjestelmän ja yhden tuplan. Tähän harrastevetoon heitin fyffee 20 euron edestä.
 
Loppuillan kohteet, merkit ja kommentit:

112: X Bordeaux – Evian (+1) 3,50
112: 2 Bordeaux – Evian (+1) 2,00
Ligue 1
Bordeaux oli epäonninen hävitessään viime kierroksella Reimsin vieraana, sillä se hallitsi peliä ja loi paremmat maalintekopaikat. Hyökkäyspään loukkaantumisista kärsinyt joukkue on hävinnyt nyt neljä viidestä edellisestä sarjapelistään ja jäänyt jokaisessa tappio-ottelussa maaleitta. Bordeaux’n onneksi kokoonpanotilanne on paranemaan päin, sillä paras maalintekijä Cheick Diabate on palannut kokoonpanoon, ja toiseksi paras maalintekijä Jussie tehnee saman lähiaikoina.
 Evian TG:llä on alla kolmen tasapelin putki, ja joukkueen peliesitykset viime kierroksilla ovat olleet kelvollisia. Esimerkiksi viikko sitten kotona Lilleä vastaan Evian ei ollut lainkaan huonompi joukkue, eikä voittokaan ollut kaukana.
Tästä ottelusta vieraille voi kuitenkin povata vaikeaa, sillä Evian on ollut toistaiseksi sarjan huonoin pääpelijoukkue. Sille on tehty keskityksistä eniten maaleja koko sarjassa, ja juuri keskitykset ovat suuressa roolissa Bordeaux’n hyökkäyspelissä. Niistä Bordeaux on tehnyt sarjassa viidenneksi eniten maaleja, ja molemmat keskushyökkääjät Diabate ja Guillaume Hoarau ovat isokokoisia ja pääpelivahvoja pelaajia.  Isäntien ykkösvahdin Cedric Carrasson pelaaminen on epävarmaa, mutta vaikka hän olisi sivussa, on Bordeaux ottelun kiistaton suosikki. Kerroinasettelu on vain hieman liian jyrkästi Bordeauxin puolella: Evian +1 kertoimella 2,00 vetoihin. Kokeilen myös kotijoukkueen niukkaa voittoa eli kohteeseen mukaan ristivarmistus.
 
116: X Guingamp – Nice (+1) 3,40
116: 2 Guingamp – Nice (+1) 1,70
Ligue 1
Alkukaudesta pirteästi pelannut sarjanousija Guingamp on hyytynyt pahasti kauden mittaan ja voittanut vain yhden edellisistä 14 sarjapelistään. Maalinteossa joukkue on onnistunut niissä otteluissa vain seitsemän kertaa, ja hyökkäyspelin saamattomuus maksoi pisteet myös viime kierroksella putoajakandidaatti Sochaux’n vieraana.
Nicekään ei ole täysin vakuuttanut viime aikoina. Puolustuspeli on toiminut kohtalaisesti, sillä edelliseen kahdeksaan peliin omiin on mennyt vain kuusi maalia, mutta hyökkäyspäässä joukkueella on ollut isäntien tapaan ongelmia. Viikko sitten kotona Nantesia vastaan Nice ei saanut luotua yhtään kunnon maalipaikkaa, ja vieraissa joukkue on tehnyt toistaiseksi koko sarjassa vähiten maaleja tällä kaudella.
Ottelun ennakkoasetelma ei povaa maalijuhlaa. Guingampin kotikenttä oli viimeksi Reimsiä vastaan surkeassa kunnossa, eikä kahdessa viikossa sille ole voitu tehdä ihmeitä. Molemmilla joukkueilla tulee olemaan vaikeuksia murtautua lauantaina vaarallisille maalipaikoille. Guingamp on kahdesta heikkovireisestä joukkueesta kotiedun turvin hienoinen ennakkosuosikki, sillä se pääsee peliin näillä näkymin parhaalla kokoonpanollaan. Nicen puolustuspään avainpelaajista Didier Digardin ja Nemanja Pejcinovicin pelaaminen on epätodennäköistä. Nice +1 saa 1,70 kertoimella pelin. Lisäksi laitan samaan tasoituskohteeseen  ristin.
 
120: 1 Bastia (+1) – St-Etienne 1,65
120: X Bastia (+1) – St-Etienne 3,75
 Ligue 1
Bastia on yksi sarjan kotiriippuvaisimmista joukkueista, eikä Korsikalta ole yleensä helppo hakea täyttä pistepottia. Tällä kaudella siinä ovat Bastiaa vastaan onnistuneet vain Monaco ja Lyon. St-Etienne ei ole etenkään hyökkäyksen osalta viikko sitten Bastian kaataneen Monacon tasoa, mutta sen puolustus on vakuuttavassa vireessä, minkä vuoksi vieraat tulevat peliin suosikkeina. Edelliseen yhdeksään otteluun ASSE on päästänyt vain kolme maalia.
 Isäntien ykkösvahti Mickael Landreau lienee yhä loukkaantumisensa takia sivussa ja keskikentän runkomies Romaric kärsii pelikieltoa. St-Etienne pääsee otteluun liki parhaalla kokoonpanollaan ja tulee aiheuttamaan korsikalaisille vaikeuksia pääpelissä, jossa se on sarjan vahvimpia joukkueita. Bastialle pääpeliduelit ovat tuottaneet tällä kaudella suuria ongelmia.
Vähämaaliselta haiskahtavassa pelissä todennäköisimmät lopputulokset löytyvät tasapeleistä ja niukoista vierasvoitoista. Bastia +1:n kerroin 1,65 kelpaa oikein mukavasti vetoihin: pelivalintahan sisältää Bastian voiton lisäksi tasapelin. Tämän varrmistan vielä vieraiden voitolla tasan yhden maalin erolla eli kohteeseen myös risti.
 
Lauantai 22.2.2014 - PITKÄVEDOT 2
 
VapaavalintainenJ.(4)
 
Tupla
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti