Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 22. helmikuuta 2014

Sotshin olympiakisat - Valioliiga - Championship

VEDONLYÖNTI
 
Päivän pelikohteina on olympiakiekkoilua ja englantilaista jalkapalloilua. Kohteita on tällä hetkellä focuksessa viisi ja niistä matkaan lähtee kvintetti, kvartetti, triojärjestelmä, tuplajärjestelmä, kolme tuplaa sekä single. Tämä tuhti vetopaketti maksaa yhteensä hulppeat 85 euroa.
 
Pelikohteet, merkit ja kommentit: 

36: X USA– Suomi 4,20
Sotshi - miesten jääkiekko, pronssiottelu
USA hävisi eilen pelinsä löytäneelle Kanadalle niukimmalla mahdollisella tavalla eli 0-1. Suomi sen sijaan otti pataan sillä toiseksi niukimmalla tavalla, 1-2. Suomi oli eilen kriittisillä hetkillä selvästi heikompi kuin Ruotsi. Mikäli tänään saataisiin tasapainoisempi 60 minuuttinen ja maalivahtipelin onnistuminen niin pronssi matkaisi Suomeen. USA on vahva nippu ja aiheuttaa Leijonille harmaita hiuksia maalinedustatilanteissa. Paljolti on kiinni siitä mitenkä jenkit pystyvät motivoitumaan tähän pronssiotteluun eilisen katkeran tappion jäljiltä. Odotan vähämaalista ja tasaista ottelua, joten maaliodotus laskee. Kokeilen lapuilla tasapeliä.

49:West Bromwich – Fulham 4,45
Championship
Fulham vaihtoi jo toisen kerran tällä kaudella manageria. Uudeksi valmentajaksi tuli saksalainen Felix Magath. Uusi manageri piristää ainakin hetkeksi, eikä WBA ole mikään auringonvarma kotijoukkue. Kokeilen tässä perinteisesti valmentajavaihdon jälkeistä boostia eli laitan lapuille vierasvoiton.

53: X West Ham – Southampton 3,10
Championship
Kumpikin seura on kohentanut kurssiaan viime aikoina aiemman kompuroinnin jälkeen. Vierailijalla on kotijoukkuetta laadukkaampi materiaali. Kotijoukkueella on tilillään kolme voitollista peliä putkeen. Odotan tämän putken katkeamista piristyneen vierailijan toimesta. Kotitappioon en kuitenkaan usko vaan putki katkeaa tasapeliin - risti! 
  
64: 1 Huddersfield – Sheffield W 2,10
Championship
Ottelu tulee Sheffield W:lle todella pahaan rakoon. Viikolla se pelasi sarjaottelun Derbyn isäntänä ja ensi maanantaina on edessä huippusytyttävä FA Cupin neljännesvälierä Charltonia vastaan. Uskon vahvasti, että Pöllöjen päähuomio on tuossa maanantain cup-ottelussa. Voitto Charltonista kun tarkoittaisi puolivälieräpaikkaa. Tämä lauantain sarjaottelu Huddersfieldin vieraana jää pienemmälle huomiolle. Avainpelaajia saatetaan lepuuttaa.
Loukkaantumisista ja pelikielloista kärsinyt Pöllöt vahvisti viime viikolla rivejään lainaamalla Chelseasta puolustaja Sam Hutchinsonin, keskikenttäpelaaja Gary Gardnerin Aston Villasta ja hyökkääjä Leon Bestin Blackburnista.
Huddersfield pääsee otteluun tuorein jaloin ja ajatuksin. Suurta tasoeroa ei joukkueiden välillä ole, mutta tässä erikoistilanteessa saa Huddersfield selvähkön suosikkiaseman. Huddersfieldin voittokerroin 2,10 on pelikohde.
 
65: 2 Brighton – Wigan 3,35
Championship
 Brighton pelaa heti ensi maanantaina FA Cupin neljännesvälierien uusintaottelun Hullia vastaan. Cup-menestys maistuisi varmasti seuralle, mutta uskon Championshipin nousukarsintapaikan jahtaamisen ajavan tärkeysjärjestyksessä edelle. Tämä sarjaottelu Wigania vastaan on nousukarsintapaikan tavoittelun kannalta erittäin tärkeä peli. Wigan kun on hamuamassa samoille paikoille.
Tammikuun siirtoikkunassa Brighton oli mieluummin antavana osapuolena, kun taas Wigan teki ok-hankintoja. Brightonille lasketaan miinukseksi vielä se, että keskikenttätähti Andrew Crofts on loppukauden sairastuvalla.
Arvostan Wiganin pikkuisen paremmaksi kokonaisuudeksi; toki Brighton nauttii vahvasta kotiedusta. Panos on siis ottelussa hyvin suuri. Mitään suurta suosikkia ei tällainen peli tunnusta: Brighton on vain niukka suosikki. Wiganin voittokerroin 3,35 lähtee vetoihin.

Lauantai 22.2.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvintetti
 
Kvartetti
 
Triojärjestelmä
 
Tuplajärjestelmä
 
Tupla-1
 
Tupla-2
 
Tupla-3
 
Single


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti