Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 11. helmikuuta 2014

Championship ja Naisten Olympia-jääkiekko

VEDONLYÖNTI
 
Päivän ensimmäiset vedot, kuten myös eilen alkaneet, menivät enemmän tai vähemmän pitkin bambumajan seiniä Yksi tämän illan kohteista oli sen verran hyvä ylikerroin, että se on vielä lyötävä kertaalleen elämään. Brighton-Leeds saa kaverikseen huomiselta Suomen naisten alkulohkon päätösottelun Sotshin jääkiekkoturnauksesta Sveitsiä vastaan.

Loppuillan vetokohteet:

77: 2 Brighton – Leeds 4,20
Championship

Brightonia voi pitää siirtomarkkinoiden yhtenä häviäjistä. Keskikenttätähti Liam Bridcutt siirtyi odotetusti Valioliigaan Sunderlandiin ja tärkeä hyökkääjä Ashley Barnes Burnleyhin. Tulopuolella oli siirtoikkunan viimeisinä päivinä La Ligan Celtassa vaille peliaikaa jäänyt hyökkääjä David Rodriquez ja Charltonissa edukseen esiintynyt keskikentän Dale Stephens. Seagullsien suurena huolena on keskikentän tehomiehen Andrew Croftsin loukkaantuminen – kausi paketissa. Keskikentältä on vielä todennäköisesti sivussa Keith Andrews. Nousukarsintapaikka tulee tällä nipulla olemaan todella tiukassa.

Leedsissä ei ole suuria muutoksia käynyt. Suurempia huolia ei ottelun alla löydy, poissaolohuolia ei ole. Sarjassa joukkueilla on eroa vaivainen piste. Tämäkin kertoo, että tasoero on marginaalinen. Vielä kun huomioidaan noita Brightonin pelaajamuutoksia ja keskikentän loukkaantumisia, niin eivät isännät ole kuin kotiedun verran suosikkiasemassa. Leedsin muhkea voittokerroin 4,20 saa vedon.

99: X Sveitsi (+1) – Suomi 5,15
99: 2 Sveitsi (+1) – Suomi 1,78
Sotshi - Naisten jääkiekko
Suomi kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Sveitsin. Suomi on pelannut lupauksia herättävästi kaksi edellistä otteluaan. Näissä kahdessa ensimmäisissä otteluissa naisleijonat olivat mahdottoman tehtävän edessä kun vastassa olivat lajin suuret USA ja Kanada. Tässä ottelussa Suomi sen sijaan on suosikki. Sveitsiä ei pidä kuitenkaan aliarvioida ja se voi aivan hyvin tehdä suomalaisten päivätyön todella hankalaksi. Uskon tyttöjen kuitenkin hoitavan ottelun kotiinpäin ja avaavan Suomen pistetilin. Pelaan kohdetta tasoitusvetona ja haen Suomen voittoa vähintään yhden maalin erolla.

Näistä lähtee matkaan yksi vapaavalintainen järjestelmä, ja siihen panosta laitan kokonaiset 10 euroa.
 
11.2.20014 Tiistai - PITKÄVEDOT 2
 
VapaavalintainenJ.(2)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti