Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Olympia-jääkiekko _ La Liga _ Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Aamupäivän ratoksi löin matkaan pikkuisen "leikkivedon", Ideavedon kohteena on naisten jääkiekkoa Sotshista sekä eurooppalaista huippujalkapalloa.
 
Aamupäivän kohteet:
 
Sotshi:, jääkiekkoilu: Ruotsi-Japani N
Tässä kohteessa Ruotsi on suosikki, ja siihen vetoni nojaa. Varsinaista suurempaa tietoa kohteesta ei ole, mutta mielestäni tämä sopii hyvin ideariviin. Haen tässä sitä, että Ruotsi voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla. Matkaan lähtee siis tasoitusveto.
 
La Liga: Osasuna-Getafe
Kaksi joukkuetta joille ei ole mennyt viime aikoina lujaa. Osasuna on kotonaan suosikki. Getafe on väläytellyt, mutta on ollut varsinkin vieraissa erittäin vaisu. Ottelu näyttää aika tasapeli herkältä. Kotijoukkue saattaa kuitenkin piristyä ja ottaa tilastovoiton - joten ristin lisäksi matkaan lähtee kotivoitto.
 
Serie A: Torino-Bologna
Torino on ottelun selvä suosikki. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä ja on pelannut taatun varmasti. Vierasjoukkue ei meinaa saada peliään kulkemaan ja viimeisimmästä voitosta on jo aikaa. Bologna on kuitenkin pärjännny näissä keskinäisissä väännöissä hyvin ja pystyy kiusaamaan parempaansa. Bolognan piristymiseen luotan ja pelaan sitä +1 tasoituksella. Lisäksi laitan samaiseen tasoituskohteeseen ristin. Tämän operaation jälkeen minulle kelpaa tasapeli, vierasvoitto sekä kotijoukkueen voitto tasan yhden maalin erolla.

Veikkauksen pelipalveluun rustasin vapaavalintaisen järjestelmän, ja tälle panosta yhteensä 12 euroa.
 
 Sunnuntai 9.2.2014 - PITKÄVETO
 
VapaavalintainenJ. (8)
Lisää kuvateksti

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti