Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

2.2.2014 Sunnuntai - Valioliiga, Serie A ja La Liga

VEDONLYÖNTI 

Helmikuu sai mainion alun, kun yksi tupla sekä single osuivat ja toivat pelikassaan 163,30 euroa (+103,30€). 

Tämän päivän menuun kuuluu pelkkää jalkapalloilua. Menossa mukana ovat Valioliiga, Serie A ja La Liga.

Sunnuntain pelikohteet:

22: West Bromwich – Liverpool 4,80
22: X West Bromwich – Liverpool  4,10
 

Valioliiga
Liverpoolilla menee vahvasti. Viimeksi se murskasi paikallisottelussa Evertonin 4-0. WBA ei ole niin heikko joukkue kuin sarjataulukko kertoo. Kokeilen Liverpoolin "leijumista" paikallismurskajaisten jäljiltä. Lapuille laitan kotivoiton ja tasapelin.

28: 1 Chievo Verona – Lazio 2,95
29: 1 Chievo Verona – Lazio (+1) 7,10
29: X Chievo Verona – Lazio (+1) 4,70
 

Serie A
Kotijoukkueen heikkoutena on ollut maalinteko. Näennäinen pelin hallinta ei ole auttanut. Vierasjoukkue on pelannut tasaisen vahvasti. Haen tässä kotijoukkueen tilastollista voittoa. Kotimenestystä haen normaalivedon lisäksi tasoitusvetoina.

38: 1 Atalanta – Napoli 4,60
38: X Atalanta – Napoli  3,40
 

Serie A
Atalanta on kotonaan kohtalaisen vahva joukkue. Napoli on maailmanluokan joukkue joka on selvä suosikki myös vieraissa. Haen tässä Atalantan kotivoittoa ja Napolin tilastollista tappiota. Lisäksi ruksaan varmistukseksi ristin tasapelin merkiksi.

66: 1 Betis – Espanyol 2,30
67: 1 Betis – Espanyol (+1) 5,00
67: X Betis – Espanyol (+1) 3,75
La Liga
Betis ei saanut Gabriel Humberto Calderonin alaisuudessa lentävää lähtöä loppukaudelle, vaan puolustusvirheiden sävyttämä Calderonin debyytti päättyi Celtan voittoon. Positiivista tuossa ottelussa oli Betisin onnistuminen maalinteossa kahteen kertaan Ruben Castron toimesta. Piristymisen mahdollisuus Calderonin ensimmäisessä kotipelissä on olemassa, mutta joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä todella alhaalla. Cedric ja Nono ovat pelikiellossa, mutta miehet ovat korvattavissa. Puolustaja Paulao sen sijaan on vaikeampi korvata.

Espanyolin pelaaminen ei ole häikäissyt viime aikoina, mutta esimerkiksi Valenciasta napattu vieraspiste oli hieno suoritus. Tuohon tarvittiin osin tuomarinkin apua, mutta ei peliesityskään heikko ollut. Real Madridia vastaan käydyt cupin pelit tuovat fyysistä rasitusta barcelonalaisille. Alustavasti kokoonpanotilanne vierailla on mainio.

Betis on kotonaan suosikki. Perustasoeroa ei ole niin paljon, kuin sarjataulukosta voisi päätellä, mutta Betisin itseluottamustaso on äärimmäisen hauras. Maalimäärällisesti repeäminen on hyvinkin mahdollista Betisin nykytilanteessa.

Betis on riski, mutta sen voitosta tarjolla oleva kerroin 2,30 kattaa pelaamisen riskin. Lisäksi lisään mukaan kotijoukkueen voitot tasan yhden tai useamman maalin erolla.
---------------------------------------------------------------------------------

Näistä lähtökohdista teen kolme vapaavalintaista järjestelmää ja tuplaa. Panosta näihin laitan yhteensä 54 euroa.
 
Sunnuntai 2.2.2014 - PITKÄVEDOT

VapaavalintainenJ. (16) - 1

VapaavalintainenJ. (4) - 2

VapaavalintainenJ. (2) - 3

Tupla - 1

Tupla - 2

Tupla - 3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti