Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sotshin Olympiakisat - Serie A - Bundesliiga

VEDONLYÖNTI
 
Eiliset viimehetken takaiskut pelikohteissani aiheuttivat kummankin "aallon" hajoamisen ja päivän luisumisen yli huntin tappiolle. Samalla koko kuukausi sekä vuosi hurahti pakkasen puolelle.
 
Tänää haetaan ensimmäisissä yritelmissä nousua notkosta olympiakiekkoilulla ja eurooppalaisella jalkapallolla. Jalkapallon kommentit ja merkit ovat lainattu suoraan Urheilusanomien vinkeistä.
 
Pelikohteet, merkit ja kommentit
 
10: 1 Livorno – Hellas Verona 2,45
Serie A
Livorno jatkaa erinomaisessa iskussa, mistä kertoo viime kierroksen vierasvoitto Cagliarista. Tuota ennenkin peliesitykset olivat mainioita vaikkei, pisteitä hirmuisesti kahmittu. Domenico Di Carlon saapuminen manageriksi oli se hetki, jolloin Livorno piristyi. Tähän otteluun Livorno joutuu kuitenkin varamiehisenä, sillä puolustaja Federico Ceccherini on pelikiellossa, kuten myös keskikenttämies Marco Benassi. Loukkaantuneina tärkeistä miehistä ovat alustavasti keskikenttämies Andrea Luci ja hyökkääjä Luca Siligardi. Lucin tilannetta tarkkaillaan tosin viikon mittaan.
 Verona on pelannut taitojensa ylärajoilla läpi kauden ja Hellas on myös ollut kokoonpanotilanteen suhteen onnekas eikä loukkaantumisista ole kärsitty. Maanantaina tuloksena oli kotitappio Torinolle eikä peliesitys ollut suinkaan sieltä vakuuttavimmasta päästä. Keskikenttämies Emil Hallfredsson on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi ja puolustaja Dominico Maietta on poissa loukaantuneena.
 Livorno on kotiedun ansiosta ottelun suosikki. Verona on hyvän sarjasijoituksensa ansiosta paineettomassa tilassa, mikä on kiistatta etu. Maalimäärällisesti runsasmaalinenkaan tulos ei yllättäisi. Kotimenestystä vetoihin.

14: Ruotsi – Kanada 3,95
Sotshi - Miesten jääkiekon finaali
Kaksi alunperin suurimmiksi ennakkosuoskeiksi veikkaamaani joukkuetta kohtaa finaalissa. Odotettavissa tasainen ja vähämaalinen vääntö, jossa maalivahdit ovat avainasemassa. Kumpikin on kulkenut tähän menessä voitosta voittoon ja Ruotsilla on täysin puhda saldo. Kannada on arvioitu suosikiksi - joissakin vedonlyöntitoimistoissa liikaakin. Itse epäröin kahden vaiheilla, ja lopulta kokeilen ottelun menemistä jatkoerään. Lapuille ruksaan lopulta tasapelin.


94: 1 Hannover (+2) – Bayern München 2,15 Bundesliiga
 Bayernin ennätyspitkä tappiottomien otteluiden putki (40–6–0) jatkui varamiehilläkin, kun Freiburg kaatui viime kierroksella rutiininomaisesti 4–0. Bayernin esitys ei ollut mitenkään häikäisevä ja numerot imartelivat sitä, mutta kotivoitto oli kuitenkin täysin ansaittu. Joukkueella on alla viikolla pelattu Mestarien liiga -ottelu Lontoossa Arsenalin vieraana, minkä takia Pep Guardiola kierrättänee jälleen hieman miehistöään. Penkiltä löytyy kuitenkin niin paljon laatua, että taso ei kovin radikaalisti putoa.
Vahvana kotijoukkueena tunnettu Hannover pääsee otteluun selvästi paremmin levänneenä, eikä sillä ole myöskään pahempia kokoonpanohuolia. H96 perustaa pelinsä lähes täysin vastaiskuihin, joilla se voi onnistuessaan yllättää Euroopan tämän hetken ykkösjoukkueen. Pisteille nousemiseen vaadittaisiin kuitenkin huippupelin lisäksi myös tuuria, sillä tasoero joukkueiden välillä on valtava. Hannover saa kahden maalin tasoituksella pelin: vetohan osuu vaikka Bayern voittaisi maalilla.

104: 2 Juventus – Torino (+2) 2,00
Serie A

Tulikuuma Torinon paikallispeli, Derby della Mole, on erittäin mielenkiintoinen tapaus, sillä Torino pystyy huippuonnistumisella haastamaan Juventuksen.
 Juventus nappasi viime kierroksella odotetun helpot pisteet Chievolta. Heikko viimeistely piti lukemat säädyllisinä, mutta peliesitys oli jälleen sitä tuttua rautaisen varmaa Vanhaa Rouvaa. Kokoonpanotilanne on alustavasti hyvä, mutta Juvella on vielä torstaina edessään Euroopan liigan ottelu Trabzonsporia vastaan.
 Torino nousi tappioasemasta hienoon voittoon Veronassa maanantai-iltana ja palasi omalle tasolleen sitä kautta. Peliesityksistä huokuu luovuus etenkin hyökkäyssuuntaan. Kokoonpanotilanne Torolla on varsin hyvä.
 Juventus on suuri suosikki, mutta mikäli Torino ei antaudu mentaalisesti pikkuveljen asemaan, on jättiläisen haastaminen derbyssä mahdollista. Maalimäärällisesti kyseessä on kahden runsasmaalisen joukkueen kohtaaminen. Vetomielessä altavastaajan tasoituksellisia venymisiä voi harkita.

Sunnuntai 23.2.2014 - PITKÄVEDOT
 
Trio
 
Tupla-1
 
Tupla-2

Single


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti