Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 6. helmikuuta 2014

6.2.2014 Torstai _ SM-liiga

       
VEDONLYÖNTI
 
Helmikuun huuma loppui ainakin toistaiseksi. Eiliset kaksi osunutta kohdetta eivät riittäneet lunastuksiin. Päivän panokset kirjattiin siis kirjanpidon tappiosarakkeeseen.
 
Matka jatkuu, ja tänään kokeillaan onnea SM-liigan kahdella ottelulla.
 
Päivän verokohteet:
 
SM-Liiga
12: HIFK-Blues (+1) 1X 2,55 5,90
23: Ilves (+2)-Kärpät X2 5,25 3,50
 
Helsingissä HIFK saa vastaansa paikallisvastustajan Espoosta viimeistä kertaa tällä kaudella. Eilen Blues otti kotonaan ikävästi pataan Ilvekseltä 0-3. HIFK:llä on muutama paha poissaolo. Toisaalta näistä ei ollut edellisessä ottelussa Tapparaa vastaan mitään haittaa, vaan IFK kykeni taistelemaan mukaansa yhden pisteen. Tasainen ottelu, jossa on pienet voittomarginaalit. Kuuden pisteen ottelu, ja villi arvaukseni on, että kotihuumaa ratkaisee tällä kertaa matsin HIFK:lle. Pelaan kohdetta tasoitusvetona. Laitan järjestelmään helsinkiläisten voitot tasan yhden tai useamman maalin erolla.
 
Ilves otti eilen pisteet Espoosta ilman ykköspyssyään, Michael Kerästä. Viimeisten tietojen mukaan kotijoukkueella on tänään varsinainen uusien poissaolijoiden suma. Vierasvastustaja Kärpät pelasi tiistaina Turussa takki auki ja hävisi TPS:lle voittomaalikisassa. Tästä oululaiset ovat varmaan ottaneet opiksi, ja viime ottelun virheet eivät toistu. Pelaan tämänkin ottelun tasoitusvetona. Haen vierailijoiden voittoja tasan kahden tai useamman maalin eroilla.
 
Pistän Veikkaukselle vapaavalintaisen järjestelmän. Panosta tälle hökötykselle laitan yhteensä 40 euroa.
 
VapaavalintainenJ.(4)
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä Kiekko-Espoo tänään voittaa ja nousee hifkn kanssa tasapisteisiin. Ilves raatelee KÄRPÄT. Eli entinen ja nykyinen home town rules!

    VastaaPoista
  2. Do...diii...niinhän tuo Espoo otti ja voitti...ja kunnolla! Olisi pitänyt pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa -> Kaksi singleä.--> Kärppien voitto tasan kahdella maalilla 20 euroo ja isompi voitto 10 euroo...ois saanut sen 75 euron nettovoiton....no..myöhäistähän se on nyt pyllistää kun on p...a on housuissa...ja silleen!

    VastaaPoista