Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

5.2.2014 Keskiviikko _ Liigacup _ SM-liiga _ Mestis

VEDONLYÖNTI

Tässä kuussa panda ei ole vielä oppinut maistelemaan tappion karvasta kalkkia. Maanantai oli nettovoitollinen päivä 59 euron verran, ja tiistaina otettiin lähes kopio -  eli nettovoitto oli 58,
80 euroa.

Tänään haetaan jatkomenestystä suomalaisesta jalkapalloilusta ja jääkiekosta. Matkaan lähti yksi kohde Suomen liigacupista sekä jääkiekkokohteina SM-liigan ja Mestiksen taisto.
 
Päivän kohteet ja merkit:

Liigacup:
2. FC Honka +1 HJK 1
 2,10
 
Espoolaiset kohtaavat Ratiopharm Areenalla liigacupin ottelussa HJK:n, joka on tässäkin ottelussa ehdoton ennakkosuosikki. Kotonaan Honka pystynee kuitenkin kiusaamaan parempaansa. Kokeilen yli 50 prosenttisesti toteutuvaa tasoitusvetoa kotijoukkueelle.
 
SM-liiga:

3. Blues-Ilves 1 1,92
4. Blues-Ilves +1 1X 2,65 5,85

Joukkueet ovat perätysten sarjataulukossa. Ilveksen iskukyky sai kolauksen kun kultakypärä Michael Keränen loukkaantui viikonloppuna. Blues on ollut kotonaan kohtalaisen vahva. Ilves ottaa nyt turkkiinsa. Pelaan tasoitusvetona kotijoukkueen voittoa tasan yhden tai useamman maalin erolla sekä tavallisena kotivoittona.

Mestis:

23. TUTO Hockey-HCK +1 1X 2,25 6,10

Mestiksen kärkipään kamppailu. Turkulaiset ovat kotonaan vaikeasti voitettava nippu. Molemmilla on edessä pitkä pudotuspelikevät. HCK pysyy riveissään olevalla kokemuksella repimään pisteitä turustakin. Vierailija on kuitenkin jäähyherkkä ja uskon kotivoittoon. Pelaan tasoitusvetona kotijoukkueen voittoa tasan yhden tai useamman maalin erolla.

Matkaan laitoin tässä vaiheessa kaksi tuplaa ja vapaavalintaisen järjestelmän. Aivoitusten hinnaksi muodostui 40 euroa.
 
Keskiviikko 5.2.2014 - PITKÄVEDOT

Tupla-1

Tupla-2

VapaavalintainenJ.(4 )
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti