Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 8. helmikuuta 2014

8.2.2014 Lauantai _ Valioliiga, SM-liiga, Championship

 
Haen viikonlopun ensimmäistä menestystä englantilaisesta jalkapallosta sekä SM-liigasta. Muut vinkit paitsi jääkiekon on kylmän viileästi plagioitu Urheilusanomista.
 
Päivän (1.) kohteet ja merkit:

17: X Liverpool – Arsenal 3,50
17: 2 Liverpool – Arsenal 3,20
Valioliiga
Liverpool jäi viime kierroksella WBA:n vieraana 1–1-tasapeliin toppari Kolo Touren lahjoitettua Albionille ilmaisen tasoitusmaalin toisen jakson harhasyötöllään. Muuten Poolin viime viikko oli vahva, sillä tiistaina joukkue murskasi paikallisvastustaja Evertonin kotonaan 4–0.
Arsenal otti puolestaan kontrolloidun esityksen jälkeen ansaitun 2–0-kotivoiton Crystal Palacesta ja palasi sarjan piikkipaikalle. Keskikentän poissaolojen myötä avaukseen noussut Alex Oxlade-Chamberlain teki Gunnersin molemmat maalit. ”AOC” saattaa jatkaa Arsenalin avauksessa, sillä runkomiehistä Mathieu Flamini on yhä pelikiellossa ja Aaron Ramsey sekä Theo Walcott ovat sairastuvalla. Lisäksi Jack Wilsheren ja Mikel Artetan pelaaminen on epävarmaa, mutta todennäköisesti ainakin toinen heistä on pelikunnossa.
Isännätkään eivät pääse otteluun parhaalla kokoonpanollaan, sillä sivussa jatkanevat keskikentän Lucas Leiva sekä puolustajat Daniel Agger ja Glen Johnson. Lisäksi toppari Mamadou Sakhon pelaaminen on epävarmaa, minkä vuoksi Toure saattaa jatkaa avauksessa viikontakaisesta virheestään huolimatta. Pool on poissaoloistaan huolimatta kotiedun turvin huippuottelun niukka suosikki, sillä joukkueiden välinen tasoero ei ole järin suuri. Maaliodotusarvoltaan ottelu haiskahtaa runsasmaaliselta. Kokeilen tasapeliä ja Arsenalin voittoa.
 
40: 1 HIFK – TPS (+22,95
40: X HIFK – TPS (+25,10
SM-liiga
Helsinkiläiset ovat jonkilaisessa aallonpohjassa. Joukkueessa on pari pahaa loukkaantumista eikä peli meinaa kulkea. Viimeksi tuli kotona rumasti turpaan paikalliskamppailussa Bluesilta 0-5. TPS pelaa kun on pakko pelata sarja loppuun - siltä se ainakin tuntuu. HIFK on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikssa. KotijoukkuE on parempi varamiehisenäkin ja sillä on motivaatioetu. Jossain vaiheessa IFK:n peli napsahtaa taas kohdalleen ja tuloskin paranee sen myötä. Uskon, että tänään mennään jo kotijoukkueen tahdin mukaan. Laitan tasoitusvetoina kotijoukkueen voitot vähintään kahden maalin erolla.
 
92: X Brighton – Doncaster 4,00
92: 2 Brighton – Doncaster 6,75
Championship
Brightonia voi pitää siirtomarkkinoiden yhtenä häviäjistä. Keskikenttätähti Liam Bridcutt siirtyi odotetusti Valioliigaan Sunderlandiin ja tärkeä hyökkääjä Ashley Barnes Burnleyhin. Tulopuolella oli siirtoikkunan viimeisinä päivinä La Ligan Celtassa vaille peliaikaa jäänyt hyökkääjä David Rodriquez ja Charltonissa edukseen esiintynyt keskikentän Dale Stephens. Seagullsien suurena huolena on vielä keskikentän tehomiehen Andrew Croftsin loukkaantuminen – kausi paketissa. Taitaa jäädä Brightonilta tältä kaudelta nousupelit väliin.

Doncaster on nousussa. Viimeiset neljä peliä ovat kulkeneet tappioitta ja peliesitykset ovat olleet hyviä. Suuri syy virkistymiseen on, että sairastupaa on saatu tyhjennettyä ja hankitut vahvistuksetkin ovat olleet ok. Nimekkäin tulija on Southamptonista lainattu, ennenkin Doncasterissa maaleja lingonnut, hyökkääjä Billy Sharp. Itseluottamus on tällä hetkellä kohdallaan. Keskikentän vakionaamoista kärsii pelikieltoa Richard Wellens.

Piristymisestään huolimatta ei Rovers ole isäntien veroinen kokonaisuus ja Brighton saa ottelussa selvän suosikkiaseman. Huomioidaan, että Doncasterilla on tämän kauden matkapeleistään saldona ainoastaan yksi voitto: uskon kyllä karun tilaston kaunistuvan vielä kevään mittaan. Ainakin yhdellä.

Doncasterin voittokerroin 6,75 ja kohteen tasapelikerroin 4,00 ovat ihan mukavia vetokohteita
 
110: 2 Swansea – Cardiff C 4,30
Valioliiga
Walesin kuumassa derbyssä on kovat panokset, sillä molemmat joukkueet ovat mukana säilymistaistelussa, ja piste-ero on tällä hetkellä vain kolme pistettä isäntien hyväksi. Swansea on perustasoltaan selvästi vieraita parempi joukkue, mutta Joutsenten nykyvire on huono. Isännät ovat voittaneet vain yhden edellisistä kymmenestä sarjapelistään, ja senkin nihkeästi ja hieman onnekkaasti sarjajumbo Fulhamia vastaan. Surkea vire sekä kireä ilmapiiri joukkueen sisällä johtivat tiistai-iltana manageri Michael Laudrupin potkuihin. Polvivammasta kärsinyt joukkueen kapteeni Gary Monk ottaa päävalmentajan vastuun, minkä voisi kuvitella tuovan Swansealle kovan latauksen lauantai-illan derbyyn.
 Swansean huono vire on johtunut osittain loukkaantumisista. Ykköskärki Michun poissaolo on näkynyt selvästi, minkä lisäksi Swansealta on puuttunut pahimmillaan puolisen tusinaa muutakin runkomiestä. Tästäkin ottelusta puuttunevat ykkösvahti Michel Vorm ja takareisivammasta kärsivä Jonjo Shelvey. Michun ja yli kuukauden sivussa olleen keskikenttämiehen Jose Canasin paluu kokoonpanoon on sen sijaan mahdollista, mutta molempien pelituntuma on huono.
 Cardiff hankki tammikuussa kuusi uutta pelaajaa pitkälti manageri Ole Gunnar Solskjaerin suhteiden kautta. Puolet hankinnoista on Solskjaerin entisiä valmennettavia Moldesta, minkä lisäksi hänen pelaajauransa seurasta ManUsta irtosivat laitapakki Fabio ja laituri Wilfried Zaha. Lisäksi Stokesta hankittiin isokokoinen target-kärki Kenwyne Jones, joka osui heti debyytissään viime kierroksella Norwichia vastaan. Myös Zahan ja Fabion debyytit olivat lupauksia herättävät.
 Hankinnoistaan huolimatta Cardiff on joukkueista pykälän heikompi ja vieraissa paikallispelin altavastaaja. Luvassa on kovaa taistelua puolin ja toisin, ja yksikin maali saattaa riittää lauantai-iltana voittoon. Samoin kävi joukkueiden kauden aikaisemmassa kohtaamisessa, jonka Cardiff voitti kotonaan kulmapotkumaalilla 1–0. Haen tässä paikallispelissä rohkeasti vierasvoittoa.
------------------------------------------------------------------------
 
Ensimmäiseen pompsiin lähtee neljä vapaavalintaista järjestelmää. Näiden sisään vienti vaatii 50 euroa.
 
 Lauantai 9.2.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ. (8)-1
 
VapaavalintainenJ. (4)-2
 
VapaavalintainenJ. (4)-3
 
VapaavalintainenJ. (2)-4
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti