Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Olympia-jääkiekko _ La Liga _ Serie A _ Bundesliiga

VEDONLYÖNTI
 
Laitoin vielä olympialaisten kunniaksi matkaan yhden idearivin. Siinä jalkapalloilut ovat samat kun aamun ensimmäisessä rivissä, mutta lisänä on Sotshin naisten jääkiekkoturnauksen ottelu: Venäjä-Saksa. Jalkapallon perustelut ovat samat  - jääkiekossa kotijoukkue Venäjä on suosikki ja haenkin sen voittoa vähintään tasan kahden maalin erolla.
 
Näitten lisäksi laitoin matkaan myös "ammattimaisempia vetoja. Nämä kuningasideat ovat sitten italialaista ja saksalaista pääsarja palloilua. Peli-ideat ja kommentit on "varastettu" suoraan Urheilusanomien nettisivulta.
 
Illan jalkapallokohteet:

35: 1 Livorno – Genoa 2,40
Serie A
Livorno on syttynyt taistelemaan tosissaan sarjapaikastaan, kun managerin tontille saatiin sekä pelaajille että yleisölle kelpaava henkilö. Viime kierroksella Livorno haki tasapelipisteen Catanialta ottelusta, joka oli täysin voitettavissa. Tuota ennen Livorno pelasi ehkä kauden parasta peliään kaataen kotonaan Sassuolon. Siirtoikkunan osalta Livorno oli maltillinen. Tästä ottelusta puuttuvat pelikiellon vuoksi vasemman laidan Ibrahima Mbaye.

Genoalla on takanaan maanantaina pelattu tulikuuma Genovan paikallispeli. Tähän otteluun ei välttämättä osata löytää yhtälaista superlatausta. Genoa oli siirtoikkunan aikana aktiivinen. Menetyspuolella olivat laatupelaajista Lodi, Manfredini ja Biondini. Tilalle hankittiin mm. Burdisso, Cabral ja De Ceglie. Kokonaisuudessaan Genoa hieman heikentyi. Pitkäaikaispoissaolojen lisäksi uusia huolia ei alustavasti Genoalla ole.

Livorno on kotiedun ansiosta suosikki. Hieman laadukkaampi Genoa on sarjataulukossa paineettomalla paikalla, mikä tuo tietynlaista henkistä etua. Isännillä uuden managerin Domenico Di Carlon vaikutus tuntuu yhä ja asenne on varmasti Livornolla loistava. Maalimäärällisesti Livorno on ollut valmennusmuutosten jälkeen runsasmaalinen. Genoa puolestaan on underjoukkue.

Livornon voittokerroin 2,40 on ihan maistuva pelikohde.

39: 2 Parma – Catania (+1) 2,50
Serie A

Parma on pelannut oikein mainiosti kevätkaudella, mutta nyt joukkueella on rasitteenaan pelituntuman puute. Viime viikon ottelu Romaa vastaan jouduttiin keskeyttämään heti alussa, sillä kenttä oli kastunut pelikelvottomaan kuntoon. Kokoonpanohuolet isännillä ovat minimaaliset. Siirtoikkunan aikana Parma ei tehnyt perustasoon juurikaan vaikuttavia kauppoja.

Catania on ryhdistäytynyt taistelemaan. Viime kierroksella sisilialaiset nousivat kolme kertaa tappioasemasta tasapeliin Livornoa vastaan ja tuota ennen raavittiin hieno vierastasuri Interiltä. Sarjapaikan säilyttäminen on täysin mahdollista. Catania vahvistui järkevästi siirtoikkunan aikana. Sekä Francesco Lodi että Rinaudo ovat osoittaneet olevansa kiistattomia vahvistuksia. Kokoonpanotilanne on sisilialaisillakin hyvä.

Parma on laadukkaampi joukkue ja kovana kotijoukkueena varsin selvä suosikki. Catanian puolustus on ollut tällä kaudella vaikeuksissa taitohyökkääjiä vastaan ja heitä isännillä on riveissään useampiakin. Maaliodotusarvo ei lähtökohtaisesti ole mikään megaover, mutta repeämispotentiaalia molempien joukkueiden peleissä yleisesti on. Vetomielenkiinto kohdistuu altavastaajaan, eli Catanian tasoitukselliseen menestykseen.

42: 1 VfB Stuttgart – FC Augsburg 2,30

Bundesliiga
Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat päinvastaiset. Stuttgartilla on menossa kauden vaikein vaihe, kun se on hävinnyt peräti kuusi edellisistä seitsemästä ottelusta. Joukkueella on ollut myös todella paljon huonoa tuuria matkassa. Kolmella viime kierroksella sen johto on livennyt käsistä ja vaihtunut tappioksi pelin viime hetkillä. Augsburg hurmaa puolestaan erittäin tehokkaalla ja tasapainoisella pelillä, minkä turvin se on pelannut jo seitsemän ottelua putkeen ilman tappiota.

Stuttgart ei ole missään nimessä niin huono joukkue kuin viimeaikaiset tulokset kertovat, mutta hurjalla itseluottamuksella pelaava Augsburg on sille todella hankala vastus. Lisäksi kapteeni Christian Gentnerin ja Martin Harnikin pelaaminen on epävarmaa. Harnikin pitäisi pelata, mutta Gentner on sivussa. Augsburgin riveistä puuttunevat maalivahti Marwin Hitz ja keskikenttä Jan Moravek. Kotietunsa turvin VfB lähtee otteluun niukkana suosikkina.
Stuttgartin voittokerroin 2,30 aiheuttaa pienimuotoista vetokutkaa.

Näistä päivän viimeisistä vedoista tein vapaavalintaisen järjestelmän, trion ja kolme tuplaa.
Nämä maksoivat yhteensä 56 euroa.
 
Sunnuntai 9.2.2014 - PITKÄVEDOT 2 
 
 VapaavalintainenJ.(8)

Trio

Tupla- 1

Tupla- 2

Tupla- 3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti