Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 15. helmikuuta 2014

Sotshin olympiakisat - Jääkiekko

   
VEDONLYÖNTI

Tänään lauantaina jatkan olympia-kiekkoilun parissa. Kohteina on kaksi miesten ottelua sekä Suomen naarasleijonien puolivälieräottelu Ruotsia vastaan.
 
Lauantain ensimmäiset vetokohteet:

6: X Slovakia  – Slovenia (+2) 5,25
Sotshi, jääkiekko
Slovakia sai avausmatsissa kunnolla selkään Yhdysvalloilta kun jenkit pieksi slovakit 7-1. Tästä ei voi kuitenkaan vielä tehdä suuria johtopäätöksiä. Slovenia kiusasi Venäjää avauspelissään ja siinä roolissa se on tässäkin ottelussa. Slovakit ryhdistäytyy, mutta tuskin murskaa Sloveniaa. Pelaan kohteeseen tasoitusvetona Slovakian voittoa tasan kahden maalin erolla.

12: 1 Suomi N  – Ruotsi N (+1) 2,15
12: X Suomi N  – Ruotsi N (+1) 5,20
Sotshi, jääkiekko N
Suomella ei ole tässä turnauksessa vielä yhtään kolmen pisteen voittoa. Katson ottelua sinivalkoisin lasien läpi ja näkymässä se tulee tänään. Suomi on ottelun suosikki ja kalusto maalivahtiedun kanssa riittä raivaamaan tien välieriin. Pelaan Suomen voittoa tasoitusvetona vähintään yhden maalin erolla.

21: X USA  – Venäjä 4,60
21: 2 USA  – Venäjä 2,05
Sotshi, jääkiekko
Jenkit saivat turnaukseen lentävän lähdön murskaamalla Slovakian 7-1. Venäläisillä taitureilla oli nihkeä aloitus Slovenian kanssa, vaikka Venäjä ottelun voittikin kohtuullisen selvästi 5-2. Nyt on luvassa viihdyttävä peli, jossa ei ole varsinaista suosikkia. Itse uskon kuitenkin, että venäläiset taiturit sitoutuvat kotikisoissa pelaamaan Äiti Venäjälle. Ottelu on kuitenkin ympäripyöreä ja täten lapuille ohjautuu merkiksi risti tasapeliä varten. Varmistan tasapelin Venäjän voitolla.
---------------------------------------------------------------------------------

Näistä asetelmista teen vapaavalintaisen järjestelmän, trion ja kolme tuplaa. Panosta niihin sullotaan 24 euron edestä.


Lauantai 15.2.2014 - PITKÄVEDOT

VapaavalintainenJ.(4)

Trio

 Tupla-1

Tupla-2

Tupla-3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti