Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sotshin olympiakisat - Jääkiekkoilu

VEDONLYÖNTI
 
Jatkan vedonlyönnissä olympialinjalla. Peleihin lähtee matkaan tänään alkavasta miesten jääkiekosta kolme ottelua. Riveissä oleva Suomen avausottelu pelataan huomenna 13.2. torstaina.
 
Päivän kohteet:
 
44: X Tshekki – Ruotsi 4,25
44: 2 Tshekki – Ruotsi 1,85
Sotshi, jääkiekko
Tshekin kiekolla ei kovin lujaa kulje. Starat alkavat olla ikämiehiä, eikä nuorista ole enää noussut takavuosien tahtiin suurlupauksia. Kisavalinnatkin herättivät kummastusta ja ihmetystä. Vaikeat ovat ajat ja vaikeata on tulossa. Ei nyt kuitenkaan aivan suolata perinteistä kiekon suurvaltaa. En usko tshekkien suurempaan menestykseen tässä turnauksessa, mutta katsotaan nyt… Tämä avausottelu näyttää jo pitkälti joukkueen suunnan. Yllätyspotentiaali on kuitenkin olemassa.
 Ruotsin nippu riittää vaikka ihan päätyyn asti. Tästä huolimatta ei tässä avausottelussa Ruotsia mihinkään aivan mahdottomaan suosikkiasemaan voi oikein arvioida. Luotan itse kuitenkin todella kovaan Ruotsin nippuun, mutta ruotsalaisten voiton lisäksi lapuille laitan myös tasapelin.
 
59: 1 Latvia (+2) – Sveitsi 1,90
Sotshi, jääkiekko
Sveitsi säväytti viime kevään MM-kisoissa. Hyvä näin, mutta ei Sveitsi MM-menestyksestä huolimatta ole aivan maailman kiekkohuippuja. On alppimaa toki selvästi Latviaa edellä ja selkeä suosikki tässä keskinäisessä kohtaamisessa.
 En pidä mahdottomana, vaikka sveitsiläisillä painaisi vielä tuo MM-gloria ja odotukset tämän olympiaturnauksen suhteen olisivat hieman yläkantissaan. Latautuminen tähän avausotteluun voi mennä yli.
 Latvia ei ole oikein esittänyt viime aikoina mitään. Rosteri kuitenkin vilisee KHL-pelureita ja hyvänä päivänään Latvia kyllä kykenee kiusaamaan isompiaan. Latvialaiset vielä istuvat venäläiseen mentaliteettiin huomattavasti paremmin kuin sveitsiläiset – pikkuisen kotietua.
 Turnausten avausotteluissa voi vielä laskea yllätysmomentin olevan normaalia suurempi. Sveitsi on siis ottelussa selkeä suosikki, mutta tarjolla olevilla kertoimilla kelpaa kyllä ohipeliä suosikin voitoista kokeilla. Kerroinasettelussa taitaa vielä olla hienoisia jälkihöyryjä noista viime MM-karkeloista. Pelaan kohteeseen Latvian voittoa +2 tasoituksella. Vedon osumiseen riittää siis vielä Sveitsin yhden maalin voittokin.
 
117: 1 Suomi  – Itävalta (+3) 1,95
117: X Suomi  – Itävalta (+3) 5,20
Sotshi, jääkiekko (torstaina)
Leijonien kuviot menivät turnauksen alla pikkuisen uusiksi, kun ykköshyökkääjät Valtteri Filppula ja Mikko Koivu jäivät loukkaantumisten takia kisoista pois. Avainkysymys on, että onko Erkka Westerlund saanut uusiksi menneen pelisysteemin iskostettua pelaajien tajuntaan. Tuskin nyt kuitenkaan mitään aivan radikaalia muutosta on jouduttu hakemaan. Välttämättä Suomi ei tule näihin poissaoloihin romahtamaan. Leijonilla kun on avainasemassa erittäin laadukas maalivahtipeli ja vankan puolustuspelaamisen kokonaisuus. Mahdollisuus mitalitaistoon on nopearytmisessä turnauksessa edelleen olemassa.
 Itävalta on eittämättä turnauksen heikoimpia maita. Tasoero Suomeen nähden on valtava. Suomi on ottelussa suursuosikki. Leijonilta puuttuu siis tehoja, mutta toisaalta Itävallan vahvimmat osa-alueet eivät ole puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Aivan hirvittävään murskajaiseen näin alussa en usko, mutta haetaan kuitenkin Suomen selvää voittoa. Laitan lapulle tasoitusvetona Suomen voiton vähintään kolmen maalin erolla.
-----------------------------------------------------------------
 
Lapuille ruksin kaksi vapaavalintaista järjestelmää, ja niille panosta laitan 42 euroa.
 
Keskiviikko 12.2.2014 - PITKÄVEDOT
  
VapaavalintainenJ.(2)-1
 
VapaavalintainenJ.(4)-2
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti