Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Championship ja Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen riskipitoinen single osui ja upposi. Pelikassaan kilahti kivat 365 euroa (+210€).
 
Tänään kokeilen eilisen voiton maksimoinnin sijaan tappion minimointia. Pelitarjonnasta valitsin lapuille kolme jalkapallokohdetta: Yksi Englannin Championshipistä ja kaksi Mestarien liigasta.
 
Illan vetokohteet, merkit ja kommentit:
 
16: 1 Wigan – Leicester 2,75
16: X Wigan – Leicester 3,20
Championship
Leicester johtaa Brittein saarten toiseksi ylintä sarjaa ja on pelannut viime aikoina vakuuttavasti. Wigan on vielä hyvin mukana taistossa Valioliigan nousemisen suhteen ja on tällä hetkellä yksi neljästä nousukarsijasta. Wigan on ollut kova kotonaan ja oletan ettei se nytkään ainakaan häviä - ykkönen ja risti!
 
35: 1 Barcelona – Atletico Madrid, alle 3 maalia 2,00
35: X Barcelona – Atletico Madrid3 maalia 4,00
Mestarien liiga
La Ligan kärkijoukkueiden kohtaamisesta voi povata tiukkaa taistelua jatkopaikasta. Barcelona lähtee avausosaan kotiedun turvin selvänä suosikkina, vaikka siltä puuttuu loppukauden polvivamman takia sivussa oleva ykkösvahti Victor Valdes. Isäntien pallonhallinta tiistaina tulee olemaan suvereenia, sillä Atletico pelaa vieraissa selvästi passiivisemmin kuin kotonaan Vicente Calderonilla. Barcelona ei voi kuitenkaan lähteä hyökkäämään riskillä, sillä vierasmaalin merkitys Mestarien liigan pudotuspeleissä on todella suuri.
Atleticolta puuttuu pelikiellossa oleva Raul Garcia, mutta hän on korvattavissa. Muuten vieraiden kokoonpanotilanne on erinomainen. Punavalkoisten valmentaja Diego Simeone osaa organisoida joukkueensa pallottomana erinomaisesti, ja tulokset tältä kaudelta Barcelonaa vastaan ovat olleet rohkaisevia. Kauden avanneissa Supercupin kohtaamisissa pelattiin tasan 0–0 Kataloniassa ja 1–1 Madridissa, ja La Ligan puolella pisteet jaettiin Atleticon kotona tammikuussa 0–0-tuloksella.
Myös tällä kertaa ottelusta voi povata suuren panoksen myötä vähämaalista. Mestarien liigan pudotuspelien avausosat ovat yleisestikin olleet viime vuosina jälkimmäisiä osaotteluita vähämaalisempia. Syynä on vierasmaalisääntö, mikä pakottaa kotijoukkueet pelaamaan alussa hieman käsijarru päällä. 

Alle kolmesta maalista tarjottu 2,00 kerroin kelpaa pikkupanoksen vetoihin. Tämän lisäksi lisään kohteeseen myös ristin - eli tasan kolme maalia - eli ykkönen ja risti.
 
36: 1 Manchester U – Bayern Munchen 5,25
36: X Manchester U – Bayern Munchen 4,80
Mestarien liiga
Bayern on vieraissakin ehdoton ennakkosuosikki. Vaikka kotijoukkue ei ole entisensä, on United kuitenkin petrannut ilmettään parissa viime pelissä. Haenkin tässä sitä ettei Manchester U ainakaan häviä tässä ensimmäisessä osaottelussa. Kokeilen riveihin ykköstä ja ristiä.
-----------------------------------------------------------
Valitsemistani kolmesta kohteesta väännän jännitettäväksi neljä vapaavalintaista järjestelmää. Panosta nämä ottavat mukaansa yhteensä 60 euroa.
 
Tiistai 1.4.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(8)-1
 
VapaavalintainenJ.(4)-2
 
VapaavalintainenJ.(4)-3
 
VapaavalintainenJ.(4)-4



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti