Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Championship - Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Tässä edestakaisin näperrellessä pelien rahallinen vuosisaldo on päässyt tipahtamaan muutaman euron verran miinuksen puolelle. Jatkan pientä näpräämistä, ja haen pieninmuotoista nousua jalkapallon parista. Kohteina ovat yksi ottelu Championshipistä ja Mestarien Liigan välierä Munchenistä.
 
Päivän pelikohteet: 
 
40:  Charlton - Watford (+1) 1X
Championship
Tällä rästipelillä on suurempi merkitys kotijoukkueelle. Voitolla Charlton varmistaisi käytännössä sarjapaikkansa lopullisesti. Vierasjoukkueen mahdollisuudet Valioliigan nousukarsintaa ajatellen ovat jo menneet. Täten kokeilen motivoitunutta kotijoukkuetta. Haen tasoitusvetoina Charltonin voittoa vähintään yhden maalin erolla.

47: Bayern München - Real Madrid (+1) X2 
Mestarien liiga, välierä
Bayern hallitsi avausosaa viime viikolla Madridissa, muttei luonut koko pelissä kuin yhden laadukkaan maalipaikan. Real oli puolestaan erittäin vaarallinen vastaiskuissaan etenkin avausjaksolla ja olisi voinut tehdä useamman kuin yhden maalin. 1–0-voiton myötä Realille riittää kuitenkin finaalipaikkaan maalin tappiokin Münchenistä, mikäli madridilaiset tekevät yhdenkin vierasmaalin.

Ottelun kuva tulee olemaan suurella todennäköisyydellä samanlainen kuin Madridissa. Bayernin lyhytsyöttö- ja paikanvaihtopeli pitää hallinnan isännillä ja Real vetäytyy kuoreensa vastaiskuja kytäten. Vieraiden hyökkäyspeliin tulee näillä näkymin vielä lisää vaarallisuutta avausosaan nähden, kun viikko sitten flunssan takia vaihdosta aloittanut ja lauantaina Osasunaa vastaan kokonaan huilannut tähtilaituri Gareth Bale palannee avaukseen.

Joukkueiden pelityyleissä on suuri ero, mutta kokonaisuutena tasoero ei ole kevään pudotuspeliesitysten perusteella järin suuri. Kotietu tekee Bayernista ottelun suosikin, mutta Real on niukka suosikki etenemään finaaliin. Haen ottelussa tasoitusvetoina tasapeliä, vierasjoukkueen voittoa sekä Bayernin voittoa tasan yhden maalin erolla.
-------------------------------------------------------------
Vappuaattoa odotellessa teen vapaavalintaisen järjestelmän, jolle loihdin sukanvarresta panosta yhteensä 40 euroa.

Tiistai 29.4.2014 - PITKÄVETO

VapaavalintainenJ.(4)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti