Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Valioliiga - Veikkausliiga - La Liga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen meni lievästi sanottuna penkin alle. Leikin suurta jalkapallotietäjää ja koko hieno kasaamani systeemi törmäsi, minne törmäsi - eli päin Kiinan muuria. SM-liigan välierissä olisi kuitenkin ollut ne kaksi tasapeliä samalle lapulle tarjolla. Näitähän useana päivän haikailin - ja nyt ne tuli! Näitä tietenkään en pelannut!
 
Leikitään sitten uudestaan suurta jalkapallogurua. Matkaan lähtee kaksi itse valitsemaani kohdetta sekä peesailen kahta Urheilusanomien vinkkiä. Veikkausliiga alkaa tänään ja tämän kunniaksi kelpuutan mukaan yhden kohteen sieltä. Muut kohteet edustavat englantilaista ja espanjalaista futisosaamista.
 
Vetokohteet. merkit ja kommentit:

19: 2 Everton –Arsenal 3,00
Valioliiga
Evertonilla menee hyvin ja sillä on menossa pelillisesti mainio vaihe. Arsenalilla on poissaolojen myötä tökkinyt niin sisällä kuin puutarhassa. Vaikkakin lontoolaisten poissaolotilanne ei olekaan paljolti parantunut, pystyy Arsenal antamaan liverpoolilaisille tiukan haasteen. Vieraskerroin houkuttaa, ja kokeilenkin Arsenalin voittoa lievällä ylikertoimella.

34: 2 MYPA – FC Honka 3,85 
Veikkausliiga
MYPA on käynyt läpi suuria muutoksia, mutta joukkueen selkäranka eli puolustuspää on pysynyt käytännössä muuttumattomana, mitä on pidettävä selvänä vahvuutena isännille. Hyökkäyssuuntaan joukkue ei ole tulivoimaisimmasta päästä, erikoistilanteet ovat paljon vartijana Deman niitä orkestroidessa. Stefano Pinho on todennäköisesti edelleen sivussa, mutta merkittävämpi poissaolo olisi puolustuslinjasta Tommi Vesala.

Honka on niin ikään myllerryksessä. Shefki Kuqin debyytti valmentajana tulee nihkeään rakoon, mutta Lehkosuon jättämä perinne erityisesti pallolliseen pelaamiseen on pidettävä mielessä. Honka ei ole aivan niin huono kuin mitä yleisesti tunnutaan ajateltavan. Sikäli mikäli Rexhepi jää joukkueeseen, on Hongan alakerta itse asiassa hyvä ja tiivis, mutta Kosovon maajoukkuemiehen pelaaminen on tässä kohtaa hyvin epävarmaa. Tämänkin joukkueen ongelmat ja haasteet löytyvät hyökkäyskolmannekselta.

Tämä on MYPAlle mitä mainioin sauma aloittaa kausi positiivisissa merkeissä kriisiseuraa vastaan. Pelistä odotan kuitenkin melko tasaväkistä ja suhteellisen vähämaalista. Honka vetäytynee jonkin verran, mutta saa myös pitää palloa. Erikoistilanteet ovat pelissä suuressa roolissa.
Pitkävedon kertoimissa Hongan mahdollisuuksia on vähätelty melko roimasti. Yllätyksen mahdollisuus on suht tasaväkisten joukkueiden kohdatessa olemassa. Pelataan vierasvoittoa maistuvalla kertoimella.
 
58: 1 West Ham –Liverpool 6,20
58: West Ham –Liverpool 4,50
Valioliiga
West Ham on pelannut kaksi ottelua voitollisesti putkeen, vaikka sen otteet eivät olekaan näissä otteluissa näyttäneet vakuuttavilta. Liverpoolin otteet sen sijaan näyttävät mestaruutta janoavan joukkueen menolta. Varsinkin hyökkäyspäässä Liverpool on ollut musertavan tehokas. Mikään ei oikeastaan puolla Liverpoolin kompurointia - sitä kuitenkin kokeilen! Jalkapallo on pyöreä ja täten haen tilastollista tapahtumaa - ykkönen ja risti!
 
80: 1 Valladolid – Valencia 3,00
La Liga
La Liga Valladolid kaapi huipputärkeän 1–0-kotivoiton Almeriasta viime kierroksella Zorrillalla. Tuo ottelu oli hyvin pienimarginaalinen eikä maalipaikkoja siunaantunut montaakaan. Valladolidin perustekemisessä ei ole mitään erityisen hurmaavaa, mutta ilmaiseksi Pucelalta ei kukaan pisteitä ota. Kokoonpanotilanne on hyvä.

Valencia luiskahti jälleen synkkiin vesiin, kun se koki kotitappion Getafelle viime kierroksella. Johtomaalin jälkeen Los Che tuudittautui helppoon voittoon eikä kyennyt enää saamaan taisteluasennetta takaisin, kun Getafe iski vastaan. Samantyyppinen kaava toteutui myös Almeriaa vastaan. Henkisesti joukkue ei ole kypsä. Avainpuolustaja Jeremy Mathieu on pelikiellossa.

Sarjassa Valencialla ei ole suurempaa panosta. Ensi kauden europaikoille taitaa matka olla jo liian pitkä. On hyvinkin mahdollista, että kotimaisen sarjan osalta kausi on jo aika lähelle paketissa. Tietysti kyseessä on ammattilaisjoukkue ja ammattiylpeys on aina olemassa. Loppukauden päähuomio on kuitenkin varmasti Eurooppa liigassa. Torstaina Valencia hävisi puolivälierien avausottelun Baselissa tylyin 3-0 lukemin. Toinen osaottelu pelataan jo ensi torstaina. Valencialla on siis kirittävää tuohon kotiotteluun. Vähempiarvoinen liigaottelu Valladolidin vieraana voi tässä välissä jäädä niukemmalle huomiolle.
Arvioin ottelun ennakkoasetelman tasaiseksi ja Valladolidin voittokerroin 3,00 kelpaa vetoihin
----------------------------------------------------------------------
Eilinen suurtappio koskien omaa pelikassani kokoa ei pelota? Livautan jännitettäväksi kvartetin, trio- ja tuplajärjestelmän sekä yhden vapaamuotoisen järjestelmän ja singlen. Konkurssi ja kuolema lähestyy, joten niitten kunniaksi heitin panosta riveille kokonaiset 70 euroa.

Sunnuntai 6.4.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti: 19:2, 34:2, 58:1, 80:1 ; Kerroin ; Panos 5€
 
TrioJ.(4): 19:2, 34:2, 58:1, 80:1 ; Kertoimet ; Panos 2€/rivi=8€
 
TuplaJ.(6): 19:2, 34:2, 58:1, 80:1 ; Kertoimet ; Panos2€/rivi=12€
 
VapaavalintainenJ.(2): 58: 1X ; Kertoimet 6,20-4,50; Panos 10€/rivi=20€

Single: 80:1 ; Kerroin 3,00; Panos 25€


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti