Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Valioliiga - Veikkausliiga -Bundesliiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Leikitään jälleen jalkapallogurua ja laitetaan palmusunnuntain kunniaksi vetoja kolmen maan jalkapalloilun pääsarjoihin. Veikkausliigan kommentit olen jälkeen röyhkeästi lainannut Urheilusanomista.
 
Sunnuntain vetokohteet ja kommentit
 
Liverpool – Manchester C
Valioliiga
Valioliigan kärkiottelua, jossa ei mielestäni ole varsinaista suosikkia. Liverpoolin kotietu nostaa kuitenkin sen marginaaliseksi suosikiksi. Kotijoukkue on mättänyt mukavasti maaleja, mutta puolustus on osoittautunut haavoittuvaksi. Se on juuri se puute mikä saattaa tänään ratkaista pelin - ja jos minulta kysytään, "niin näin käy!". Haen Liverpoolin pisteputken katkeamista ja täten riveihin Cityn vierasvoitto.
 
MYPA – FC Lahti
Veikkausliiga

MYPA onnistui voittamaan Hongan avauskierroksella 4-3 kotonaan. Antti Muurisen seksikaruselli pyöri, mutta kyllä MYPA sai paljon myös apuja Hongalta erikoistilanteissa. Hyökkäyssuuntaan mylsäläisten potentiaali ei missään nimessä ole näin kova. Samaan aikaan Tuomas Ahon poissaolo näkyi MYPAn puolustuspelaamisessa räikeästi, eikä Ville Iiskola vakuuttanut maalissa.
FC Lahdelle rokuliviikonloppu tuli hyvään rakoon, sillä useampi kaveri sai parannella kolhunsa kuntoon. Ilmeisesti vain Pyry Kärkkäinen on enää sivussa, eikä tällä ole mitään merkitystä. Lahti on erittäin hyvin organisoitu joukkue, joka haluaa paljon palloa. Hyökkäyssuuntaan vieraat ovat vaarallisempia, ei yksin Tucon henkilökohtaisen taitotason ansiosta. Toisaalta Lahden alakerta ei ole toiminut parhaalla mahdollisella tavalla pre-seasonilla, mutta potentiaalia sielläkin on.
Ottelussa on paikallislatausta, mikä syö pois kotietua. Lahti on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue, mutta peli ei välttämättä ihan alkukaudesta vielä loksahda kohdalleen. Yhtä kaikki, Lahti on myös vieraskentällä suosikkiasemassa ja määrää pelin tahdin.
Tarjolla oleva kerroin vierasvoitolle on todella herkullinen.

Leverkusen– Hertha BSC
Bundesliiga
Hyypiä sai väistyä kotijoukkueen valmennusvastuusta. Tämä tilanne on saattanut herättää pelaajat uuteen iskuun. Vierasjoukkue kulkee myös tappiosta tappioon. Berliiniläiset eivät ole viime aikoina säväyttäneet. Uskon valmentajavaihdon perinteiseen buustiin ja kokeilen kotijoukkueen voittoa vähintään kahden maalin erolla.
--------------------------------------------------
Kolmen maan taistot aiheuttivat aiheen tehdä trion, tuplajärjestelmän ja yhden singlen. Panosta laitoin Leverkusenin nousuun luottaen "huimat" 70 euroa.
 
 Sunnuntai 13.4.2014 - PITKÄVEDOT
 
Trio: 19:2, 22:2, 50:1 ; Kerroin 19,89 ; Panos 10€
 
TuplaJ.(3): 19:2, 22:2, 50:1 ; Kertoimet 6,63-7,27 ; Panos 10€/rivi=30€

Single: 50:1 ; Kerroin 2,55 ; Panos 30€


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti