Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Alkuillan vedot menivät todella "mainiosti" - kaikki seitsemän kohdetta ohi!
Loppuillaksi heitän kehiin yhden vaikean ideavedon. Kohteena on Valioliigan ottelu Chelsea-Sunderland.
 
Lauantain Valioliigan ilta-ottelu

107: 2 Chelsea – Sunderland 18,50
 Valioliiga

Chelsea piti mestaruushaaveensa elossa hakemalla viikko sitten Swanseasta 1–0-vierasvoiton. Jose Mourinhon suojatit saivat pelata ottelusta yli kaksi kolmasosaa ylivoimalla, ja voitto oli lopulta pelitapahtumien valossa täysin ansaittu. Ykköstähti Eden Hazard oli loukkaantumisen takia sivussa, mutta se ei pelin tasossa juuri näkynyt.

Tähän otteluun isännät lähtevät jättisuosikkeina, sillä tasoero joukkueiden välillä on valtava, ja Chelsealla on lisäksi puolellaan lepoetu Sunderlandin pelattua rästipelin Manchester Cityn vieraana keskiviikkona. Sunderland taisteli Etihadilla upean 2-2 tasapelin ja taisi eliminoida Cityn mestaruushaaveet. Sinisten manageri Mourinho joutuu kuitenkin miettimään tarkasti kokoonpanovalintojaan, sillä ensi viikolla edessä on Mestarien liigan välieräavaus Atletico Madridia vastaan. Runkomiehistä keskikentän Nemanja Matic ja hyvävireinen laituri Mohamed Salah ovat Mestarien liigassa edustuskelvottomia, joten kaksikko on erittäin todennäköisesti kehissä Sunderlandia vastaan. Sen sijaan loukkaantunutta Hazardia Mourinho todennäköisesti säästelee Atletico-otteluun.

Sunderlandilla ei ole merkittäviä kokoonpanohuolia. Sarjajumbo Black Catsien pistetarve on akuutti ja itseluottamus on takuulla tapissa hienon City-matsin jäljiltä. Tästä huolimatta tulee maalinteko olemaan Stamford Bridgellä paljon vaikeampaa kuin viikkopelissä Manchesterissä. Yksi kymppi Sunderlandin voiton jättikertoimelle.
 
Matkaan lähtevälle singlelle heitän siis 10 euroa.
 
Lauantai 19.4.2014 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti