Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Championship ja Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Illan ensimmäisissä kohteissa vältin koko panostuksen häviämisen Molokin kitaan kun Lukko ja Tappara menivät välieräottelussaan jatkoerään. Tuo vedonlyönnin risti toi takaisin 37 euroa. Nyt tuhlaan pelastetut rahat takaisin. Pelaan kolmea Brittein saarten jalkapallokohdetta. Championshipin kohde pelataan tänään ja kaksi Valioliigan kohdetta huomenna lauantaina. Nämä kohteet poimin ihan omin pikku tassuin listalta. Huomasin kuitenkin, että Urheilusanomat on viisaasti minun kanssani samoilla linjoilla. Täten säästin pikku tassujani ja kopioin otteluiden sanalliset kommentit suoraan sanomien nettisivuilta.
 
Perjantain ja lauantain kohteet, merkit ja kommentit:

76: X Leicester – Sheffield W 4,00
76: 2 Leicester – Sheffield W 6,75
Championship
Ottelutahti on Championshipissa ollut viime aikoina todella kiivas. Leicesterille tämä on viikon sisään jo kolmas peli. Tässä vaiheessa kautta voi hyvinkin väsy iskeä: fyysinen/henkinen. Ketuilta on myös sivussa vahvat 16 maalia tällä kaudella tykittänyt tärkeä hyökkääjä Jamie Vardy.
Pöllöjä ei tällä viikolla kentälle päästetty, joten he ovat levänneempiä. Suuria huolia ei heillä ottelun alla ole.

Tasoero on selkeä isäntien eduksi, mutta tässä tilanteessa voi helposti kokeilla altavastaajan menestysten hulppeita kertoimia

134: 2 Aston Villa – Fulham 3,95
Valioliiga (Lauantai)
Aston Villalla on alla 1–4-murskatappiot Manchester Unitedin vieraana ja Stoken isäntänä, eikä joukkueen puolustuspeli ole tällä hetkellä lainkaan uomissa. Villan puolustusnelikon sijoittuminen on huonoa ja pelaajat höntyilevät itsensä tilanteista pihalle pallonmenetysten jälkeen, minkä vuoksi vastustajat ovat saaneet vastahyökkäyksistään aivan liian helposti avopaikkoja. Paul Lambertin suojateille sopii parhaiten syvälle omalle alueelle vetäytyminen ja vastaiskuilla hyökkääminen, mutta heti kun Villa ottaa enemmän palloa haltuunsa ja avaa pakettiaan, tuhon ainekset ovat kasassa.
Villa koki torstaina kovan takaiskun, kun ykköshyökkääjä Christian Benteke loukkaantui harjoituksissa. Miehen sairasloman pituudeksi on arvioitu peräti puolta vuotta. Tärkeän laiturin Gabriel Agbonlahorin pelikunto on puolestaan kysymysmerkki.

Isäntien onneksi ero putoamisviivaan on kahdeksan pistettä ja sarjassa säilyminen näyttää heikosta vireestä huolimatta todennäköiseltä. Sarjajumbo Fulhamin tilanne on sen sijaan tukala, ja lontoolaiset kaipaavat kipeästi voittoja noustakseen säilymistaistelusta kuville. Viime kierroksella Fulham taisteli erinomaisesti kotonaan Evertonia vastaan ja pelasi kokonaisuutena parhaan pelinsä saksalaismanageri Felix Magathin alaisuudessa. Heikko viimeistely ja toisen puoliajan puolustuspään virheet maksoivat joukkueelle kuitenkin pisteet 1–3-tappion muodossa.

Kummankaan joukkueen vahvuudet eivät ole pelien kontrolloimisessa pallonhallinnan kautta, joten ottelusta saattaa tulla vauhdikas päästä päähän juoksukilpailu. Kotiedun turvin suosikkina peliin lähtevä Villa pääsee otteluun näillä näkymin parhaalla kokoonpanollaan, kun taas Fulhamin keskikentän avainpelaajan Scott Parkerin ja tammikuun hyökkääjähankinta Kostas Mitrogloun pelikunto on arvoitus. Jälkimmäinen ei tosin välttämättä mahdu avaukseen kunnossa ollessakaan, sillä Magath on luottanut mieluummin reserveistä nostettujen nuorten Cauley Woodrow’n ja Moussa Dembelen työmoraaliin yksinäisenä kärkimiehenä.

Fulhamin pakkovoiton tarve, Villan poissaolot sekä huono pelillinen ilme tarkoittavat, että Mökkiläisten 3,95 voittokerrointa voi kokeilla.

136: 1 Cardiff C – Crystal P 2,35
Valioliiga
(Lauantai)
Putoamisviivan alla oleva Cardiff piti säilymishaaveensa elossa hakemalla viime kierroksella upean 3–3-tasapelin West Bromwichin vieraana. Walesilaiset nousivat pelissä ensin kahden maalin takaa 2–2-tasatilanteeseen, kunnes WBA teki 3–2-johtomaalin yliajan viimeisellä minuutilla. Tuomari antoi maalista vielä yhden minuutin lisäajan lisäaikaa, minkä aikana Albion hukkasi ensin neljällä yhtä vastaan vastaiskun, jonka jälkeen Cardiff teki pelin viimeisellä kosketuksella 3–3-tasoitusmaalin. Tapa, jolla tärkeä piste saavutettiin, tuo taatusti uskoa Ole Gunnar Solskjaerin suojateille tähän otteluun.

Myös vierailija Palacella tunnelmat ovat huipussaan, sillä viime kierroksella joukkue otti mestarikandidaatti Chelsean päänahan kotonaan Selhurst Parkilla. Piste-ero putoamisviivan alla olevaan Cardiffiin kasvoi viiteen pisteeseen, minkä lisäksi Palacella on pelattuna yksi ottelu isäntiä vähemmän. 

Ottelu on molemmille huipputärkeä taistelussa sarjassa säilymisestä, joten panosta ei puutu. Pelillisesti joukkueiden välillä ei ole ollut viime kierroksilla suurta tasoeroa, joten kotietu tekee Cardiffista ottelun hienoisen suosikin. Kummallakaan ei ole ottelun alla merkittäviä kokoonpanohuolia. Suuren panoksen myötä maalijuhlaa ottelusta tuskin muodostuu, vaikka Cardiffin peleissä Solskjaerin alaisuudessa on nähty keskimäärin yli 3,5 maalia ottelua kohti. Crystal Palace puolustaa Tony Pulisin oppien mukaisesti erittäin tiiviisti ja pyrkii ensisijaisesti tukahduttamaan vastustajan hyökkäyspelin. Samalla joukkueen oma hyökkäyspeli jää vaisuksi ja perustuu lähes täysin erikoistilanteisiin ja vastaiskuihin.

Pakkovoittoa hakeva Cardiff kelpaa tuolla 2,35 kertoimella vetoihin.
--------------------------------------------------------------------
Tein Englannin taistoista kolme vapaavalintaista järjestelmää. Panosta heitin näille tekeleille yhteensä 40 euroa.
 
Perjantai 4.4.2014 - PITKÄVEDOT 2
 
VapaavalintainenJ.(2) - 1
 
VapaavalintainenJ.(2) - 2
 
VapaavalintainenJ.(2) - 3
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti