Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Veikkausliiga - Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Maanantai palautti uskoni omaan tekemiseen vedonlyönnin saralla sekä samalla eilinen nosti koko vuoden pelien rahallisen saldon plussan puolelle. Eilen kaikki neljä veto yritelmää rullasi sisään ja niiden myötä pelikassaan virtasi 340,80 euroa (+290,80€).
  
Tiistain vetokohteet:

17: 2 HJK – FC Honka, yli 3 maalia 2,55
Veikkausliiga
 Kauden ensimmäiseen pääkaupunkiseudun derbyyn lähdetään hieman sekavissa tunnelmissa. HJK hävisi FC Lahdelle vieraissa 1-3 virheiden sävyttämän esityksen jälkeen. Epätasainen alusta teki tehtävänsä, mutta oli HJK myös heikko hyökkäyskolmanneksella. Mikael Forssellin pitäisi pikkuhiljaa nostaa tasoaan tai siirtyä toisten tieltä pois penkille. Loukkaantumiset ovat myös sotkeneet HJK:n peliä, kun sivussa ovat olleet Tainio, Savage, Sorsa sekä Alho. Rasmus Schüller ei ollut Lahdessa kokoonpanossa lainkaan, mutta on nyt taas mukana. Lisäksi Sorsa ja Tainio palaavat kokoonpanoon, ja heistä toinen saattaa nousta aina avaukseen asti, mikä olisi selvä plussa Klubille, erityisesti hyökkäyssuuntaan.

Honka hävisi niin ikään sekavan ja virheiden sävyttämän ottelun kotonaan MYPAlle 1-2. Molemmissa maaleissa oli ison luokan tumpulointia. Hongan pelaaminen on sekavaa, eikä pallollisessa pelaamisessa tunnu olevan juurikaan järkeä. Samaan aikaan puolustus ei pysy paketissa täyttä 90 minuuttia. Kevin Mombilo on edelleen sivussa.

Tekonurmi ja kotikenttä tuovat selvän edun Klubille, mutta tämä on niitä otteluita, mitkä todella sytyttävät Hongan. Tasoero on selvä ja pitäisin yllätyksenä, mikäli Honka tästä pisteitä saisi saalistettua. HJK kontrolloi peliä ja hallitsee palloa ja on otteluun selkeä suosikki.

Perustaltaan runsasmaalisen HJK:n lisääntyneet tehot sekä Hongan yskähdellyt puolustuspelaaminen voivat hyvinkin tarkoittaa runsasmaalista ottelua. Kokeilen kohteeseen  vetoa yli kolmesta tai tasan kolmesta maalista.
 
29: X Atletico Madrid – Chelsea 3,10
30: X Atletico Madrid – Chelsea (+1) 3,55
Mestarien liiga - välierä
Atletico johtaa Espanjan liigaa ja sillä menee muutenkin tasaisen hyvin. Puolivälierässä kaatui suurjoukkue Barcelona. Chelsealla on vielä mahdollisuus Valioliigan mestaruuteen, ja se kohtaa ensi viikonloppuna tuiki tärkeässä ottelussa Liverpoolin. Kummallakin joukkueella on siis ainakin kaksi rautaa tulessa. Kotonaan Madrid on suosikki, joten pelaan sen voittoa tasan yhden maalin erolla. Chelsea ei tule olemaan helppo vastus, joten varmistetaan tuo niukka kotivoitto tasapelillä.

---------------------------------------------------------------------------
Laitan otteluista pelitositteille kaksi vapaavalintaista järjestelmää -  ja niille pamautan panosta pelikassaa pyöristäen 20,80 euroa.
 
Tiistai 22.4.2014 - PITKÄVETO
 
VapaavalintainenJ.(4)-1
 
VapaavalintainenJ.(4)-2


 
 

1 kommentti:

  1. Jos meitzi olis teitzi...
    Niin laittaisin 15 kybää määräaikaistilille kesän juhlimista varten. LOL

    VastaaPoista