Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 26. huhtikuuta 2014

SM-liiga - Valioliiga - Championship

VEDONLYÖNTI
 
Kahden edellisen pelipäivän vedot eivät ole olleet "paraatimarssia Uralille"! Eteenpäin laitetut laput ovat törmänneet seinään tavalla jos toisellekin, joten näiden vetojen panokset kirjataan haikein mielin tappiosarakkeeseen.
 
Tänään laitoin matkaan vetoja kolmeen palloilusarjaan.
 
Lauantain vetokohteet ja kommentit:
 
 
 
Jääkiekon SM-liiga; Kärpät-Tappara:  Finaali ja ottelu numero seitsemän. Luotan Kärppien kotivoittoon, mutta myös tasapeli pääsee peleihin. Tasapelin lisäksi kokeilen kotijoukkueen voittoja tasan yhden ja kahden maalin eroilla.

Valioliiga; Stoke-Tottenham: Stoke on ollut todella vahvassa vireessä, ja vaikkakin Tottenhan on vahvempana ottelun suosikki, kokeilen hyväkertoimista kotivoittoa.

Valioliiga; Swansea-Aston Villa: Kumpikin on vielä näissä viimeisissä otteluissa akuutissa pistetarpeessa. Swansea on kohtuu vireessä, mutta birminghamilaisten vire on ollut todella kehno. Tästäkin huolimatta haen ottelussa Aston Villan tilastovoittoa eli kakkosta.

Championship; Huddersfield-Leicester: Vierasjoukkue on jo varmistanut nousunsa Valioliigaan. Vaikka Leicester taistelee vielä koko sarjan ykköstilasta, kokeilen kuitenkin paineetonta kotijoukkuetta, joka varmaan haluaa lopettaa kautensa kotivoittoon - ykkönen.

Tästä asetelmasta teen kvartetin, trio- ja tuplajärjestelmän sekä kaksi singleä. Panosta pamautan tekeleille yhteensä 50,10 euroa.
 
Lauantai 26.4.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti
 
Triojärjestelmä(4)
 
Tuplajärjestelmä(6)
 
Single-1
 
Single-2


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti