Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Valioliiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Eilinen todella vaikea singlen haku kannatti. Chelsea otti kotitappion sille todella pahaan paikkaan. Sunderland voitti isännät 2-1, ja tämä toi pelikassaan 185 euroa. Kahtena aaltona suoritettu pelipäivä jäi siten lopulta voitolle 129 euroa.

Tänään jatkan puuhastelua Valioliigan parissa. Liverpool on tähtäimessä kahden joukkueen voimin. Vaikkakin olen liverpoolilaisen jalkapallon ystävä, täytyy minun nyt kuitenkin hakea menestystä vetoihini kaupungin joukkueiden hetkittäisen notkahduksen avustuksella.
 
Valioliigan vetokohteet:
 
20: 1 Norwich – Liverpool 6,90
20: X Norwich – Liverpool 4,45
ValioliigaLiverpool on kiinni Valioliigan mestaruudessa, eikä ole suostunut kompuroimaan matkalla tavoitteeseen. Norwich tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen säilymisen Valioliigassa. Lyhyestä virsi kaunis - eli kokeilen kotijoukkueen hyväkertoimista voittoa, ja täten Liverpoolin tilastotappion tulemista tähän sille hankalaan vaiheeseen. Myös tasapeli on Liverpoolia ajatellen tilastotapahtuma, joten myös se lisätään merkkivalikoimaan.

63: 2 Everton – Manchester U 3,05
Valioliiga
Everton on pelannut mainiosti. Viime viikolla se kuitenkin kompastui harmittavasti kotonaan Crystal Palaceen. United on ollut koko kauden enemmän tai vähemmän varjojen mailla. Viime aikoina Manchesterin otteet ovat kuitenkin olleet kohtuu hyviä. Haenkin tässä liverpoolilaisten kompastelun jatkumista - eli vierasvoittoa.

Teen sunnuntain ratoksi vapaavalintaisen järjestelmän (kaksi singleä) sekä kaksi tuplaa. Panosta laitan riveille yhteensä 40 euroa.
 
Sunnuntai 20.4.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(2)
 
Tupla-1
 
Tupla-2
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti