Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
SaiPa ja Lukko pelasivat itsensä SM-liigan välieriin jo varsinaisella peliajalla. Tämä aiheutti sen, että oma korttitaloni vedonlyönnin osalta kaatua tupsahti komeasti nurin.
 
Pelaan nyt uudestaan jo ensimmäisissä riveissä olleen Valioliigan kohteen. Kohdetta on veikattu monella eri taholla, kuten myös Urheilusanomissa - jonka kommenttia käytänkin tässä blogitekstissä.
 
Loppuillan pelikohde:
  
76: 2 Sunderland – West Ham 3,65
Valioliiga
Sunderland pelasi hyvin keskiviikkona mestarikandidaatti Liverpoolin vieraana normaalia puolustusvoittoisammalla 3-5-2-taktiikalla ja oli lähellä nipistää yllätyspisteen. Manageri Gus Poyet oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen, mutta myönsi samalla, että jostain syystä Sunderland pelaa paremmin kärkijoukkueita vastaan suurena altavastaajana, eikä yllä samanlaisiin esityksiin itsensä tasoisia ryhmiä vastaan.

 Myös West Ham oli tulessa rästipelissä keskiviikkona, kun joukkue kaatoi onnekkaasti Hullin kotonaan 2–1. Voitto kasvatti piste-eron putoamisviivan alla olevaan Sunderlandiin yhdeksään pisteeseen, ja sarjassa säilyminen näyttää todennäköiseltä. Varmaa se ei kuitenkaan ole, ja maanantain ottelu on vieraille äärimmäisen tärkeä.

 Vaikka Sunderlandin ja West Hamin välillä sarjataulukossa on kuusi joukkuetta, ei tasoero nykyvireissä ole suuri. West Ham on ollut pelillisesti jo useassa edellisessä ottelussa luokaton, eivätkä tuurit jatku Hull-ottelun kaltaisina läpi loppukauden. Sunderlandia vastaan vieraat ovat altavastaajia ja hakevat todennäköisesti ensisijaisesti 0–0-tasapeliä. Keskiviikkona loukkaantunut toppari James Collins lienee sivussa, mutta sairastumisen takia Hull-ottelun missannut Winston Reid palannee kokoonpanoon ja ottaa Collinsin paikan. Sunderland pääsee peliin puolestaan parhaalla kokoonpanollaan.  Suuren panoksen myötä molemmat puolustavat todennäköisesti tarkasti, eikä maalijuhla ole todennäköinen.

 Pelataan tuo Veikkauksen West Hamin voitoista tarjoama kv-tasolla hyvin kilpailukykyinen kerroin 3,65 pois kuljeksimasta.
 -----------------------------------------------------------------------------
Uskoni loppuillan Brittein saarten kohteeseen on harvinaisen luja kaksi. Täten matkaan lähtenyt single sai panosta peräti 100 euroa.
 
Maanantai 31.3.2014 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti