Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Serie A ja Valioliiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Alkuillan jo tutuiksi tulleiden pettymysten jälkeen laitoin matkaan vielä yhden hökötyksen. Mukana on kaksi kohdetta - yksi Valioliigasta ja yksi Serie A:sta. Valioliigan kohde pelataan sunnuntaina 2.3.
 
Tein yhden vapaavalintaisen järjestelmän, jolle panosta laitoin yhteensä 16 euroa.
 
Lauantain iltakohteet

123: 2 Roma – Inter 5,80
123: X Roma – Inter 3,70
Serie A

Romalla on takana vaikea vierailu Bolognaan, mutta tuosta ottelusta saatiin kuitenkin raavittua tärkeä voitto, joka pitää Scudettohaaveet elossa. Huolestuttavaa Roman kannalta on se, että joukkue tuntuu yhä varsin riippuvaiselta seuraikoni Francesco Tottista, joka on toistaiseksi loukkaantuneena sivussa. Myös laitapuolustajat Dodo, Maicon ja Balzaretti ovat poissa hyökkäävän keskikenttämiehen Florenzin ohella.

Inter oli epäonninen viime kierroksella eikä onnistunut voittamaan Cagliaria kotonaan. Inter alisuorittaa yhä perustasoonsa nähden, mutta kun vastassa on sytyttävä Roma, luulisi asenteen ainakin olevan sinimustillakin huipussaan. Kokoonpanohuolet ovat pienet, vain luotettava puolustaja Hugo Campagnaro on loukkaantuneena.

Viheriöllä laadukkaammin esiintyvä Roma on kotonaan kiistaton suosikki. Interiä ei kuitenkaan voi ennakkoon täysin lytätä, sillä kyseessä on suurseurojen välinen erityislatauksellinen ottelu. Haen kohteessa tasapeliä ja vierasyllätystä.


146: 2 Tottenham – Cardiff C 11,40
146: X Tottenham – Cardiff C 5,05
Valioliiga
(sunnuntai)

Tottenhamin peliesitykset viime kierroksilla ovat olleet varsin mitäänsanomattomia, ja vihdoin myös viime viikonlopun tulos Norwichin vieraana oli linjassa esityksen kanssa. Spursilla ei tuntunut olevan minkäänlaista hyökkäyspelisuunnitelmaa, ja jostain syystä manageri Tim Sherwood istutti potentiaalisinta pelintekijäänsä Christian Erikseniä koko ottelun vaihtopenkillä. Sherwoodilla on käytettävissään todella laadukas pelaajamateriaali, mutta tällä hetkellä hän tuntuu luottavan hyökkäyspelin kombinaatioiden kehittämisen sijaan täysin siihen, että togolaiskärki Emmanuel Adebayor taikoo jostain puolittaisesta tilanteesta pisteille riittävät maalit.

Cardiffia vastaan isänniltä voi odottaa aktiivisempaa otetta, eikä paluu 4–4–2-ryhmitykseen olisi yllätys. Norwichia vastaan Tottenham loi ainoat paikkansa vasta sen jälkeen, kun Roberto Soldado tuli vaihdosta kentälle ja toi Adebayorille tulitukea kärkeen. Isännillä on kuitenkin alla torstailta Euroopan liigan pudotuspeliottelu Dniproa vastaan, joten energian löytyminen sunnuntaille voi olla vaikeaa. Lisäksi muutamien runkomiesten pelaaminen on kolhujen takia epävarmaa, joten laajalle materiaalille on todellakin käyttöä.

Vierailla on olla nöyryyttävä ja säilymishaaveiden kannalta todella karu 0–4-kotitappio Hullia vastaan. Manageri Ole Gunnar Solskjaer oli todella kriittinen ottelun jälkeen omiensa esitykseen, joten kokoonpano- ja kenties taktiikkamuutoksia on luvassa sunnuntaille. Loukkaantumistaan parantelevaa keskikentän avainpelaajaa Gary Medeliä Solskjaer ei kuitenkaan saa taiottua vielä kentälle. Cardiff on ottelun selvä altavastaaja, mutta mikäli Solskaer saa tiivistettyä harjoituskentällä joukkueen puolustuksen kuntoon, pystyy vierasjoukkue aiheuttamaan nihkeästi pelaavalle Tottenhamille vaikeuksia.

Spurs on toki ottelussa suursuosikki, mutta Veikkaus tarjoilee Cardiffin menestyksille ihan kilpailukykyisiä ja kiehtovia kertoimia. Kokeillaan pikkupanoksella Cardiffin muhkeaa 11,40 voittokerrointa sekä 5,05 tasapelikerrointa.



Lauantai 1.3.2014 - PITKÄVETO 2
 
VapaavalintainenJ.(4 )
 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. No nyt on päivän vihje.. Miten tuo pitää ymmärtää? :D

    VastaaPoista
  2. Ei sitä alkuperäistä tekstiä tarvinnut ymmärtääkkään....jäi julkaisematta laitettu iltaveto kun unimatti tuli käymään...tuo eka yövuoro vei mehut!

    VastaaPoista