Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Loppuillaksi rykäisin matkaan vetoja kahteen Serie A:n kohteeseen. Ideat haravoin Urheilusanomien vihjetarjonnasta.
 
Illan vetokohteet, merkit ja kommentit:

90: 2 Lazio Milan 3,20 
Serie A
Lazio kasasi itsensä heikon Atalanta-ottelun jälkeen ja voitti vieraissa varsin kivuttomasti Cagliarin. Roomassa pelaaminen ei välttämättä sovi taivaansinisille tällä hetkellä hyvin, sillä faneilla ja seurajohdolla välit ovat tulehtuneet. Täyttä kannatusta ei välttämättä Lazio yleisöltä saa. Kokoonpanotilanne roomalaisilla on hyvä.

Milan on ajautunut tappioiden tielle, mutta osa tästä menee varmasti Mestarien liigan suuripanoksisten pelien piikkiin. Myös Clarence Seedorfin tuoma piristysruiske alkaa menettämään tehoaan. Milanilla on kuitenkin Mestarien liigasta putoamisen jälkeen rahkeita parantaa. Milania heikentää ykkösvahti Christian Abbiatin pelikielto. Myös keskikenttämies Riccardo Montolivon poissaolo on kiistatta takaisku.

Ottelu on lähtökohdiltaan hyvin pienimarginaalinen. Maalimäärällisesti ollaan lähellä 2,5 maalin linjaa. Milan maistuu vetoihin.
 
94: 1 Catania (+1) – Juventus 3,00
94: X Catania (+1) – Juventus 3,30
Serie A
Catania on kovassa paikassa, sillä ottelut eivät ole kääntyneet toivotulla tavalla sisilialaisille. Vaikka Catanian peliesitykset ovat olleet periaatteessa säilymiseen riittäviä, on henkinen murtuminen lähellä, jos tuloksia ei tule. Olennaista sisilialaisten osalta on lähestymistapa tähän otteluun. Vaikka pistetarve on suuri, ei tästä huippuhankalasta ottelusta olisi syytä ottaa turhia menestyspaineita. Tärkeistä pelaajista sivussa ovat toppari Nicolas Spolli ja hyökkäävä keskikenttämies Lucas Castro.

Juventus osaa voittaa. Sen Vanha Rouva todisti viime kierroksella Genovassa, kun se nappasi pelillisesti ansaitsemattoman viime hetkien voiton Genoasta. Euroopan liigan tuoma ottelurasitus on selvästi vaikuttanut Juventuksen pelivireeseen eikä torinolaisjoukkue ole mahdottoman vakuuttava tällä hetkellä. Juventus joutuu satsaamaan torstaiseen Euroopan liigan peliin jälleen paljon. Puolustava keskikenttämies Paul Pogba on pelikiellossa ja toppari Andrea Barzagli on loukkaantuneena sivussa.

Catanialla on periaatteessa iskun paikka, mutta pisteille venyminen vaatii onnistunutta henkistä valmennusta. Maalimäärällisesti ei välttämättä puhuta kovinkaan runsasmaalisesta pelistä. Juventuksella ei ole syytä haaskata voimavaroja johtoasemassa. Vetoihin maistuu tasoituksellinen kotimenestys. Lisäksi järjestelmään lähtee Juventuksen voitto tasan yhden maalin erolla.
--------------------------------------------------------------------------
Näistä kahdesta rustaan kaksi vapaavalintaista järjestelmää sekä singlen. Panosta laitan realiteetit tällä kertaa mielessä "vain" 30,80 euroa.
 
Sunnuntai 23.3.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(2)-1
 
VapaavalintainenJ.(2)-2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti