Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Viimeisin vedonlyönnin "hökötys" ei päässyt maaliin ihan ykkösenä. Yksi tupla kuitenkin osui ja pelikassaan kilahti 145,60 euroa (+105,60€).
 
Tässä riemastuneena heitän hullunkiilto silmissä vedot Italian Serie A:n kohteisiin. Matkaan lähtee kaksi vaikeaa singleä. Todennäköisyys sille, että vähintään omat nasahtaa näppiin on noin 36%. Panoksia nämä kaksi riviä vetävät 40 euron edestä.

Päivän vetokohde, merkit ja kommentti

39: X Roma – Udinese 4,50 * (64-24-12 %)
39: 2 Roma – Udinese 9,90 * (64-24-12 %)

Serie A
Roman haaveet Scudettosta kokivat erittäin kovan kolauksen, kun pääkaupunkilaiset hävisivät viime kierroksella Napolille. Peruspelaaminen ei muutoinkaan ole ollut vakuuttavimmalla tolalla enää vähään aikaan. Francesco Totti oli vielä Napoliakin vastaan sivussa, mutta nyt avainmies on mukana kokoonpanossa. Sen sijaan vakavasti loukkaantunut puolustava keskikenttämies Kevin Strootman on pitkään sivussa. Tärkeä Daniele De Rossi on yhä pelikiellossa, kuten on myös oikea pakki Maicon.

Udinese otti hienon ja ennen kaikkea henkisesti tärkeän voiton viime kierroksella Milanista. Udinesen pelaaminen ei ole muutenkaan ollut niin heikkoa viime aikoina, kuin viime tuloksista voisi päätellä. Tästä ottelusta sivussa ovat keskikenttämiehet Andrea Lazzari ja Bruno Fernandes.

Roma on selvästi laadukkaampi joukkue ja hienoisesta alavireestään huolimatta kiistaton kotisuosikki. Maalimäärällisesti Romalla on mahdollisuuksia tehdä enemmän maaleja kuin viime peleissä yleisesti ottaen Francesco Tottin paluun myötä.

Kerroinasettelu on, Roman selvästä suosikkiasemasta huolimatta, liian rankka isäntien eduksi. Kokeilen kahta ylikertoimista merkkiä, eli ristiä ja kakkosta!

Maanantai 17.3.2014 - PITKÄVEDOT
 
Single-1
 
Single-2
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti