Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Valioliiga ja Championship


VEDONLYÖNTI
 
Helmikuu päättyi tappiollisesti kun vain yksi tupla osui. Tällä kertaa lahtelaiset veivät bambun suustani häviämällä kotonaan SM-liigan ottelun HPK:lle voittolaukauksilla. Koko vuosi on siten yli huntin tappiolla. Tänään lähden hakemaan rohkealla yrityksellä muutosta rahavirran suuntaan. Kohteina on Brittein saarten jalkapalloa.
 
Lauantain pelikohteet, merkit sekä kommentit


Fulham-Chelsea
Valioliiga
Chelsea tulee peliin lähes suoraan Turkin Mestarien liigan ottelsta Galatasarayta vastaan. Tämä voi jonkin verran heijastua vieraiden otteisiin. Fulham on juuttunut liigan hännille ja on kotonaankin ottelun selvä altavastaaja. Haen tässä ennakkosuosikin kompurointia ja tilastollista kotivoittoa - ykkönen!
 
Millwall-Brighton
Championship
Millwallilla ei kulje. Putoamista vastaan kamppaileva seura palkkasi tammikuussa managerikseen Crystal Palacesta syksyllä kenkää saaneen Ian Hollowayn. lisäksi hankittiin tukku uusia pelaajia. Ehkä muutokset olivat kertarysäyksenä liian suuria, koska peli ei näytä ottavan auetakseen. Pelintekijä Nick Baileyn loukkaantuminen on vielä kaskena kannossa.
 Brighton on mukana taistelemassa nousukarsintapaikoista. Pidän Seagullsia hienoisena takkiin ottajana tammikuun siirtomarkkinoilla ja keskikentän tähtipelurin Andrew Croftsin loukkaantuminenkin vielä painaa. Taitaa jäädä nousukarsintapaikka saavuttamatta. Viikolla Seagulls vahvisti hyökkäystään lainaamalla ManUsta lahjakkaan hyökkääjän Jesse Lingardin.
 Ottelun pisteet ovat molemmille äärimmäisen tärkeitä. Brighton on laadukkaampi kokonaisuus, mutta The Denin tuoma kotietu tasoittaa puntteja. Arvioin Brightonin ainoastaan marginaaliseen suosikkiasemaan. Millwallin voittokerroin 3,65 kelpaa pelikohteeksi.
 
Bolton-Blackburn
Championship
Tehoton Bolton vastaan ailahteleva Rovers. Bolton otti ensimmäisen voittonsa aikoihin Watfordin kustannuksella ja joukkue oli eheämpi kuin aikoihin. Blackburnin parempi materiaali kallistaa vaakakuppia vierailijoille. Tässä ottelussa haiskahtaa vahvasti tasapeli ja yhdyn Urheilusanomien vakiokisan nimimerkkien kannalle, ja haen ottelussa tasapeliä - risti!
 
Southampton-Liverpool
Valioliiga
Southamptonin alkukauden hyvä vire on alkanut katoamaan. Liverpool on sen sijaan palannut hyvän suvantovaiheen jälkeen hyvään iskuun. Muutamassa viime ottelussa vierailijoiden puolustus on vuotantut, mutta hyökkäys on maaliahneudellaan paikannut tämän puutteen. Southmapton pystyy haastamaan kova kuntoisen vierailijan. Tähän luotan ja haen ottelusta Liverpoolin tilastotappiota - ykkönen!
-------------------------------------------------------------------------
Neljästä futiskohteesta lähtee matkaan kvartetti sekä trio- ja tuplajärjestelmä. Tämä hökötys maksaa yhteensä kokonaista 35 euroa.

Lauantai 1.3.2014 - PITKÄVEDOT

Kvartetti
 
Triojärjestelmä.(4)

 
Tuplajärjestelmä.(6)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti