Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ligue 1

VEDONLYÖNTI
 
Alkuillan pelit eivät vieneet minua vielä peloistani huolimatta vaivaistaloon. Yksi tupla osui ja pelikassaan rullasi 179,40 euroa (+104,40€).
 
Tästä hetkellisestä menestyksestä innostuneena tartuin kiinni Urheilusanomien vihjeeseen ja heitin loppuillaksi muhimaan yhden singlen. Single sai täkyä mukaan yhteensä 40 euroa.
 
Loppuillan vetokohde:
 
106: 2 Nantes – AC Ajaccio 5,70
Ligue 1
Erinomaisen alkukauden pelannut Nantes on vajonnut todella synkkään vireeseen, sillä alla on seitsemän voitotonta ottelua ja niissä vain yksi tehty maali. Pientä helpotusta tuskaan on luvassa ykköskärki Filip Djordjevicin paluusta kokoonpanoon, sillä hänen kolmen pelin pelikiellon aikana Nantes ei tehnyt maaliakaan. Toisaalta hyökkäyspeli ei ole yhdestä viimeistelijästä kiinni, vaan suurempia ongelmia joukkueella on maalipaikkojen rakentamisessa.

Sarjajumbo Ajaccio pelasi viikko sitten pirteästi kotonaan Lilleä vastaan ja olisi ansainnut pelistä pisteitä. Vaikka joukkueen sarjataso vaihtuu suurella todennäköisyydellä, näyttää Ajaccio haluavan päättää tämän kauden kuitenkin positiivisesti, eikä se lähde otteluihin jo valmiiksi luovuttaneena.

Vieraiden kokeneesta ja pelillisesti tärkeästä kaartista sivussa jatkanevat keskikentän Benoit Pedretti sekä puolustajat Laurent Bonnart ja Roland Zubar, mutta he ovat kärsineet loukkaantumisista jo jonkin aikaa. Nantes pääsee peliin vieraita paremmalla kokoonpanolla ja on huonosta vireestään huolimatta kotiedun turvin ottelun suosikki.

On tuohon Nantesin tekemiseen tällä hetkellä sen verran heikko luotto, että Ajaccion lähes kuuden voittokerroin lähtee vetoihin.
 
Lauantai 8.3.2014 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti