Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Jalkapallon Maaottelut- Friendlies

VEDONLYÖNTI
 
Tässä alustavasti päivän urakkaa. Ensimmäinen aalto lähtee pienillä panoksilla Venäjä-Armenia ottelun kautta. Kohteethan ovat päivän maajoukkueiden harjoitusotteluja ympäri maailmaa. Kommentit on lainattu suoraan Urheilusanomien sivuilta.
 
Keskiviikon pelikohteet, merkit ja kommentit:
 
Venäjä-Armenia
Maaottelu
Venäjä on tietty monta luokkaa Armeniaa vahvempi, mutta tämä nyt on kuitenkin merkityksetön harjoitusottelu. Tuskin venäläiset aivan viimeisellä vimmalla painavat. Armenian voisi olettaa syttyvän suurta ja mahtavaa vastaan.
Armenialla on alla tukku hyviä tuloksia MM-karsinnoista: Tanska – Armenia 0-4, Tshekki – Armenia 1-2, Armenia – Bulgaria 2-1 ja Italia – Armenia 2-2. On tämä poppoo pakko laskea yllätysvalmiiksi. Pikkurahalla voi kokeilla Armenian venymistä Venäjääkin vastaan. Kohdetta rasittaa tuplapakko.
 
Belgia – Norsunluurannikko
Maaottelu
Molemmat ovat nimenneet otteluun vahvat rosterit. Toki kokeiluja voi aina näissä sinänsä merkityksettömissä ystävyysotteluissa tulla. Etenkin kun joukkueet hakevat optimaalisia kokoonpanoja kesän MM-turnausta ajatellen.
Belgia on Norsunluurannikkoa vahvempi, mutta onhan Norsuilla riveissään maailmanluokan tähtiä. Afrikan ykkösjoukkue on ehdottomasti yllätysvalmis ketä tahansa vastaan. Näissä harjoitusmatseissa on vielä yllätysmomentti normaalia suurempi. Kyllä tuo Norsujen liki kuuden voittokerroin kestää panostamisen riskin.
 
Englanti – Tanska
Maaottelu
Englanti on hävinnyt kaksi viimeisintä harjoitusotteluaan Chilelle ja Saksalle. Molemmat olivat kotiotteluita. Kolmas perättäinen kotitappio ei ole täysi mahdottomuus, vaikka Tanska nyt ei aivan ole Chilen ja Saksan veroinen nippu. Roy Hodgson kun aikoo testata tässä ottelussa kokemattomampaa kaartia: tahtoo antaa vielä näyttöpaikkoja kesän MM-kisoihin. Englanti ei siis välttämättä aivan parhaimmillaan tule ottelussa olemaan.
Tanskan taso kyllä riittää hyvänä päivänä näpäyttämään Englanninkin tasoista vastustajaa. Pikkurahalla voi Tanskan päälle kuuden olevaa voittokerrointa kokeilla.
 
Espanja – Italia
 Maaottelu
Ei Espanja ihan takavuosien veroisessa iskussa enää ole. Superstarat taitavat olla pikkuisen kylläisiä voitettuaan kaiken ja alkavathan he jo ukkoontuakin. Toki Espanjalla on noussut nuorempia laatupelaajia rinkiin. Maailman huippuhan maa silti vielä on.
Italiaa nyt ei tietenkään sovi koskaan väheksyä. Maailman valioita. Molemmat lähtevät otteluun ihan vahvoilla kokoonpanoilla. Pientä kierrätystä on toki havaittavissa.
 Viime harjoitusotteluissa Espanja löi Afrikan kiertueellaan Päiväntasaajan Guinean niukasti 2-1 ja hävisi Etelä-Afrikalle 1-0 lukemin. Eli kyllä Espanjakin osaa yskähdellä. Nyt kotonaan Espanja on selvähkö suosikki,
---------------------------------------------------------------------------------------

Tämän vaikeasti osuvan jalan kautta lähtee matkaan neljä vapaavalintaista järjestelmää. Panosta suurikertoimiset rivit saavat 28 euroa.

Keskiviikko 5.3.2014 - PITKÄVEDOT
 
 
VapaavalintainenJ.(4) -1: 6:X2, 84;2, 95:2, 100:X2; Kertoimet 639,40-1768,87; Panos 1€/rivi=4€

VapaavalintainenJ.(2) -2: 6:X2, 84;2; Kertoimet 27,36-49,59; Panos 3€/rivi=6€

VapaavalintainenJ.(2) -3: 6:X2, 95;2; Kertoimet 29,52-53,50; Panos 3€/rivi=6€

VapaavalintainenJ.(4) -4: 6:X2, 100;X2; Kertoimet 18,24-50,46; Panos 3€/rivi=12€


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti