Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Lauantain iloksi laitan vetoihin kolme vaikeahkoa jalkapallokohdetta englannista. Kaikki kolme kohdetta edustavat Valioliigan ottelutarjontaa. Manchesterin ottelu pelataan vasta huomenna sunnuntaina.
 
Lauantin vetokohteet ja merkit:
 
 
Fulham-Newcastle
Kotijoukkueen peli taitaa vain huonontua jokaisen valmentajavaihdon jälkeen. Newcastle palaa ottelutauolta ja on varmasti peli- sekä voitonhaluinen porukka. Oman sairaan periaatteen ja sisäisen tuntemuksen seuraamana kokeilen kaikesta huolimatta Fulhamin tilastollista kotivoittoa. Veto on kuitenkin sarjasta: "pakko sen on joskus onnistu".
 
Aston Villa-Chelsea
Jos epäilin edellistä vetoani,  niin tässä on edessä vielä vaikeampi urakka rehkittäväksi. Aston Villa ei ole koko kautena ihmeitä esittänyt, mutta sen sijaan vastaan asettuva vierasjoukkue johtaa sarjaa ja on matkalla mestariksi. Chelsea ei meinaa hävitä millään, mutta kotivoittoa tukee tilastollinen vierastappio ja ehkä hiukan liian suuri kotikerroin - ykkönen.
 
Manchester U-Liverpool
Suuri ja mahtava United ei ole enää niin suuri kuin ennen vanhaan. Tätä kertoo jo suurehko kotikerroin - kerroin, jollaista aikaisempina vuosina joukkue ei koskaan saanut kotiotteluihin Englannin sisäisissä otteluissa. Liverpool pelaa hyvin ja on vähintään tasavertainen vastus. Haen tässä kotijoukkueen voittoa. Tätä tukee jälleen kerroin ja Liverpoolin tilastotappion odottelu.
 
Näiden jorinoiden pohjalta teen trion sekä tuplajärjestelmän. Hintaa viritelmä vaatii 40 euron edestä.
 
Lauantai 15.3.2013 - PITKÄVEDOT
 

Trio: Kerroin 34,94 ; Panos 10€
 
TuplaJ.(3) Kertoimet 6,24- 14,56; Panos 10€/rivi=30€


 
 

2 kommenttia:

  1. What a way to go! Nääs..sitä kun pitkästä aikaa käy iluvonin palstalla niin siellähän ollaan voittamassa...toivotaan että United voittaa huomenna!? Taitaa olla voittoputki alkamassa. Tarttee nääs ruvetä käymään joka päivä kattomassa mitä vihjataan !!! :)

    VastaaPoista
  2. No, toivotaan että voittoputki alkaisi, ei ole mennyt oikein vahvasti. Jos se MaNu voittaisi niin olisi taas vuosi plussalla! Pakkohan se on joskus joku isompikin kala saada kiinni - näin monella nuotalla!?

    VastaaPoista