Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 6. tammikuuta 2014

6.1.2014 Maanantai - Serie A


 
Kahtena edellisenä pelipäivänä Pikkuleijonien aliarvostaminen pysäytti vedonlyöntiharrastukseni voittokulun. Eilinen oli toki voittopäivä mahtavan lähes femman nettovoiton kautta, mutta lauantaina tuli takkiin kymmenkertainen määrä. Vuosi on kuitenkin alkanut lupaavissa merkeissä, sillä viidestä pelipäivästä vain yksi on pamahtanut miinuksen puolelle.
 
Tarkoitukseni oli pyhittää pyhäpäivä ja jättää syntiset rahapelit taka-alalle.
Kävin pikaisesti tiirailemassa Urheilusanomien vinkkejä ja innostuin kuitenkin laittamaan matkaan yhden aika riskipitoisen vapaavalintaisen järjestelmän Serie A:n kohteista. Aivan samanlailla en kuitenkaan pelannut, kuten lehdessä suositeltiin. Järjestelmän hinnaksi pamahti 20 euroa.
 
Päivän pelikohteet ja kommentit :
 
01: 2 Napoli – Sampdoria  9,25  01: X Napoli – Sampdoria 4,95
Serie A
(US) Napolin Scudettohaaveet kokivat rajun kolauksen ennen joulutaukoa, kun Partenopei jäi Sardiniassa tasapeliin Cagliarin kanssa. Tuota tasapeliä edesauttoivat oleellisesti tuomarit, jotka hylkäsivät Callejonin voittomaalin käytännössä vain hylkäämisen ilosta ilman järkiperusteita. Toisaalta Napoli ei etenkään puolustuspelaamiseltaan vaikuta aivan mestaruuden arvoiselta joukkueelta, vaikka toki laadukas ryhmä onkin kyseessä.

Sampdorian taistelutahto oli mahtavaa ennen joulutaukoa Sinisa Mihajlovicin manageriksi palkkaamisen jälkeen. Doria oli peli-ilmeeltään sarjan voimakastahtoisin ja yksi eniten itseensä uskovista ryhmistä. Nyt tauko on kuitenkin saattanut latistaa latinkia.

Napolilta sivussa jatkaa tuttu laatukolmikko Zuniga, Hamsik, Mesto. Laatua toki isännillä riittää siltikin, mutta jo syyskaudella poissaolojen vaikutukset näkyivät. Sampdorialla sen sijaan kokoonpanohuolia ei alustavasti ole.

Napoli on selvästi laadukkaampana joukkueena San Paololla suursuosikki. Maalejakin Napolin peleissä nähdään usein runsaasti.
 
(IM) Haen tässä vaikeasti toteutuvaa tasapeliä ja vierasvoittoa.
 
 
08: 1 Catania – Bologna (+1) 4,40
08: X Catania – Bologna (+13,70

 Serie A
(US) Catanian tilanne sarjan pohjilla on haastava, mutta on todennäköistä, että sisilialaiset parantavat peliään loppukaudella. Catanian rämpiminen alkukaudella perustui pitkälti katastrofaaliseen loukkaantumistilanteeseen, joka on nyt parantunut. Lisäksi siirtoikkunan aikana saatetaan vahvistaa rivejä. Puolustava keskikenttämies Sergio Almiron ja puolustaja Giuseppe Bellusci ovat yhä sivussa.

Bologna saalisti ennen joulutaukoa henkisesti tärkeän kotivoiton Genoasta ja pitkitti sitä myöten pidetyn managerin Stefano Piolin työpestiä. Bolognan pelaaminen oli kokonaisvaltaisesti alkukaudella mielikuvituksetonta ja asetelma sarjan alapäässä on kiistatta ansaittu. Bolognan kokoonpanohuolet ovat verrattain pahat. Hyökkäyspään avainmies Alessandro Diamanti ja oikean laidan Gyorgy Garics ovat pelikiellossa. Lisäksi puolustaja Frederik Sorensen on loukkaantuneena sivussa.

Tauko on nollannut vireystasoja. Catania on tasaisten joukkueiden pelissä kotiedun ja kokoonpanotilanteiden ansiosta kotisuosikki. Maalimäärällisesti peli on tyypillinen Serie A:n ottelu.
 
(IM) Ruksailen lapuille kerrointa hakien kotivoitot tasan yhden tai useamman maalin erolla.

Maananantai 6.1.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJär.( 4 )
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti