Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 13. tammikuuta 2014

13.1.2014 Maanantai - Valioliiga, Serie A ja La Liga

VEDONLYÖNTI
 
Tänään laitoin matkaan jalkapalloväritteisen kokonaisuuden. Totuuden nimissä Englannin Valioliigan ottelun valitseminen lapuille rupesi kohteen kertoimen kehitystä seuratessa hirvittämään. Tuo ottelu on Aston Villa- Arsenal. Pelasin kyseiseen otteluun kotivoittoa noin 15:45, ja kerroin oli silloin 5,90. Alkuperäinen kerroin oli ollut 5,05 - mutta nyt kello 20:38 kerroin Villan voitosta oli noussut jo lukemaan 7,35. Vaikuttaa siltä, että Aston Villalla on ongelmia joista en tiedä!? No..pelattu mikä pelattu! Kaksi muuta tämän päivän kohdetta ovat Italian ja Espanjan jalkapallon korkeimmalta sarjatasolta.
 
Italian ja Espanjan kohteiden kommentit on taas lainattu Urheilusanomien nettisivulta. Aivan samanlaisena kuin siellä pelattiin en omia vetoja toteuttanut.
 
 Maanantain pelikohteet, merkit ja kommentit

28:1 Aston Villa – Arsenal 5,90 
28:X Aston Villa – Arsenal 3,95

Valioliiga
Arsenal on kovassa kunnossa ja ottelun selvähkö suosikki myös vieraissa. Aston Villa voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen elokuussa Lontoossa 3-1. Tässä olen hakenut tuota jälkimietintää aiheuttanutta Arsenalin tilastotappiota. Tämän hetken tietojen valossa tuo tapahtuma tuntuu vieläkin kaukaisemmalta kuin aamupäivällä. No...katsotaan miten käy?
Lapuilla on aamuhuuman jäljiltä kotivoitto ja risti.

36:1 Inter – ChievoVerona (+2) 4,25
36:X Inter – ChievoVerona (+2) 4,15 

Serie A
Interille jäi viime kierrokselta jossiteltavaa, kun sinimustat kävivät häviämässä Roomassa Laziolle. Tuossa pelissä Interiltä vietiin selvä pilkku ja muutoinkin vihellykset menivät taivaansinisille. Kokonaiskuva Interillä ei ole niin huono, kuin Lazio-tappiosta voisi päätellä. Pitkäaikaispotilas Chivu on saanut sairastuvalle seuraksi korvattavissa olevan keskikenttämies Taiderin. Sen sijaan hyökkäävän keskikenttämiehen Freddy Guarinin poissaolo on huomattava heikennyt milanolaisille.

Chievo ei hurmannut Cagliaria vastaan, mutta puolustuspelaaminen oli sen verran pitävää, että tasapelipiste tuli naarattua onnekkaastikin. Kokonaisuutta ajatellen valmentajan vaihdoksen tuomasta boostista nauttinut joukkue taitaa olla laskusuunnassa. Chievon tärkeä puolustava keskikenttämies Luca Rigoni on pelikiellossa.

Inter on peruslaatunsa ansiosta selvä suosikki. Maalejakin sinimustilla on mahdollisuus tehdä useampia Rigonin poissaolon ansiosta.

Inter on kohteessa vedonlyönnillisesti mielenkiintoisempi joukkue. Aivan marginaalinen etu on tarjolla Interin vähintään kolmen maalin murskavoitosta 4,25 kertoimella. (US)

Itse pelaan tuon ykkösen lisäksi kohteeseen kotijoukkueen tasan kahden maalin voittoa. (IM)

40:X Villarreal – Real Sociedad, tasan 3 maalia 3,75 
40:2 Villarreal – Real Sociedad, yli 3 maalia 3,05

La Liga
Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä ottelussa on se, että joukkueet kohtaavat toisensa kolme kertaa viikon sisään. Tämän liigapelin lisäksi siis kaksi kertaa cupissa. Erityislatausta varmasti syntyy joukkueiden välille.

Villarreal surffaili helppoon voittoon Rayosta ensimmäisellä kierroksella tauon jälkeen. Vallecasilaisten puolustuksen merkkausvirheet takasivat laadukkaasti viimeistelleelle vierailijalle mukavat oltavat. Villarreal on yhä laatuiskussa, mutta ennen taukoa näkyi myös merkkejä vauhdin hiipumisesta. Canin poissaolo on paha isku keltaisille. Lisäksi puolustaja Dorado loukkaantui Rayoa vastaan.

Real Sociedad hoiteli uuden vuoden kunniaksi Athleticin hienossa baskiderbyssä, josta ei jännittäviä tilanteita puuttunut. Hyökkäyspäässä Antoine Griezmann jatkoi huikaisevia esityksiä ja loi loppujen lopuksi ratkaisevan eron baskijoukkueiden välille. Sociedadin peli lähti kulkemaan heikon kauden alun jälkeen eikä tauko muuttanut tahtia. Tutut miehet jatkavat La Realilla sairastuvalla yhä, mutta perustasoon näillä ei liiemmin vaikutusta ole.

Joukkueet ovat esiintyneet suhteellisen tasapäisen oloisesti viheriöllä, mutta La Real on hitusen laadukkaampi materiaaliltaan. Villarreal on kotiedun ansiosta suosikki. Maalimäärä on lähtökohtaisesti runsasmaalisuuteen kallellaan. (US)
Kokeilen kohteeseen ottelun maalimääräksi tasan kolme tai enemmän. (IM)

Näistä epäuskoisista asetelmista matkaan pärähtää vapaavalintainen järjestelmä sekä kaksi singleä.
Panosta yritelmään uskaltauduin laittamaan  48 euron edestä.

Maanantai 13.1.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(4)
 
Single - 1
 
 Single - 2
 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti