Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

26.1.2014 Sunnuntai - Ligue 1

 
VEDONLYÖNTI
 
Alkupäivän vedot eivät tuottaneet tulosta. Tätä en jää suremaan vaan laitan matkaan varalle jättämäni kohteen. Kohde on jalkapalloa Ranskan pääsarjatasolta. Vihje on suoraan Urheilusanomien nettisivulta. Matkaan lähtevä single tulee pudottamaan pelikassan saldoa 20 eurolla.
 
Vetokohde - Ligue 1
 
73: X Bordeaux – St-Etienne 3,00
 
Bordeauxin loppuvuoden 2013 hyvä vire näyttää katkeavan heti kuluvan vuoden alkuun, sillä joukkue on hävinnyt molemmat joulutauon jälkeiset ottelunsa tekemättä maaliakaan. Lisäksi joukkue putosi keskiviikkona cupista rankkareilla alasarjajoukkue FA Ile Rousse Monticellon vieraana maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen.

Isäntien kaksi parasta maalintekijää, Jussie ja Cheik Diabate, kuten myös tammikuun toistaiseksi ainoa hyökkääjähankinta Guillaume Hoarau, ovat sairastuvalla. Pelillisesti Bordeaux ei ole ollut kuitenkaan huono viime peleissään, ja esimerkiksi viime sarjakierroksella Bastian vieraana joukkue loi selvästi enemmän maalitilanteita, mutta kaatui tehottomuuteen.

St-Etienne kaatoi viime kierroksella kärkipään kohtaamisessa kotonaan Lillen ja piti maalinsa puhtaana jo viidennen kerran peräkkäin Ligue 1:ssä. Joukkueen esitys hyökkäyssuuntaan jätti kuitenkin parantamisen varaa, eikä ASSE pystynyt luomaan montaa laadukasta paikkaa. Toisaalta, niin kauan kun omiin menee nolla maalia, riittää voittoihin yksikin onnistuminen hyökkäyspäässä. 

Isäntien ykköskärkien poissaolot ja vieraiden tiivis puolustuspeli tekevät ottelun ennakkoasetelmasta tasaisen ja erittäin vähämaalisen. Vähämaalisuus nostaa tasapelin todennäköisyyttä: kolmen tasapelikerroin saa minimaalisen panostuksen.
 
Sunnuntai 26.1.2014 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti