Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 17. tammikuuta 2014

17.1.2014 perjantai - Ligue 1 ja NHL

VEDONLYÖNTI
 
Päivitän vetojani vielä illan päätteeksi. Matkaan lähtee yksi tupla, jossa jo pelatun NHL-ottelun, Chicago-Anaheim, lisäksi kokeilen vaihteeksi Ranskan jalkapallon pääsarjaa. Riville panokseksi paukautetaan tasan 20 euroa. Vinkki on suora lainaus Urheilusanomista.
 
110: X St-Etienne – Lille 3,15
Ligue 1
St-Etiennen viime viikko oli varsin onnistunut, sillä oma maali pysyi puhtaana sekä Evian TG:tä että Guingampia vastaan, ja kahdesta pelistä tuloksena oli neljä pistettä. ASSEn puolustuspeli on ollut vahvaa jo pitkään, sillä joukkue on pitänyt nollan peräti kuusi kertaa edelliseen seitsemään peliin.

Eniten nollapelejä sarjassa pelannut Lille on päästänyt kuusi maalia neljään edelliseen otteluun, mutta esimerkiksi viime kierroksen kaksi päästettyä maalia Reimsin isäntänä oli paikkoihin nähden selvästi yläkanttiin. Pelitapahtumien valossa Lille olisi ansainnut ottelusta 1–0-voiton.

Joukkueiden välinen tasoero on pieni, joten kotietu tekee isännistä ottelun niukkoja suosikeita. Kummallakaan ei ole merkittäviä poissaoloja, mikäli kuumeesta kärsinyt Lille-toppari Marko Basa toipuu ajoissa pelikuntoon. Kahden hyvin puolustavan joukkueen kohdatessa maaliodotusarvo on kallellaan vähämaalisen suuntaan.

Vähämaalisen ennakkoasetelman ottelussa on pikkuisen normaalia suurempi tasapeliriski. Tasapelikerroin 3,15 rikkoo niukasti pelikelpoisuuden rajapyykin.

Perjantai 17.1.2014 - PITKÄVETO 2

Tupla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti