Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 11. tammikuuta 2014

11.1.2014 Lauantai - SM-liiga ja Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Kahden päivän ex tempore ponnistelut vedonlyönnin saralla päättyivät lopulta onnellisesti. Torstaina lähteneet vedot tuottivat nettona 35 euroa, ja perjantain rivien nettovoitto pysähtyi 83,40 euroon.

Tästä teinkin pandamaisen päättelyn – nopeasti kyhätyillä muutamilla pienikertoimisilla riveillä pieni voitto, joten – nopeasti kyhätyillä kymmenillä suurikertoimisilla riveillä iso voitto. Tämä täysin älytön päättely johti lopulta varsinaiseen rivihökötykseen, jossa jo yhden lunastuksen saaminen saattaa osoittautua haasteelliseksi.

Valitsin lapuille kuusi kohdetta. Kohteista neljä on kotimaista jääkiekon SM-liigaa ja kaksi jalkapallon Englannin Valioliigaa. Viimeisimmän Valioliigan kohteen kommentit ovat lainattu suoraan Urheilusanomien vinkistä *(US).

Päivän kohteet, merkit sekä pienet kommentit:
 
 
SM-Liiga
 
SM-liigasta haen tammikuun 2006 uusintoa. Tuolloinhan SM-liigan risteillä pamahti tilille vajaat 12 000 euroa. Vaikkakin tasapelien hakeminen jääkiekosta on yleensä ajan ja rahan hukkaa, niin joskus voi myös onni hymyillä – ja sitä tänään kokeillaan.

Blues-JYP
Bluesilla on nyt takanaan kaksi tappiota ja sen sijaan jyväskyläläiset ovat piristymään päin. Luvassa tasainen ottelu, jossa sen tasapelin hakeminen on mielestäni paras mahdollinen idea.
KalPa-Kärpät
KalPa on melkoisessa kriisissä. Kuopiolaisten peli ei kulje ja tarkasti ajatellen ei sen kalustollakaan voi ihmeitä vaatia. Kärpät on Suomen mestarisuosikki nro uno ja vieraissakin ehdoton ennakkosuosikki. Edellisessä ottelussaan Tapparaa vastaan KalPa pystyi kuitenkin kohtuulliseen suoritukseen, vaikka hävisikin 1-2. En usko oululaisten jyräykseen Niiralan montussa, vaan odotan numerollisesti tasaista vääntöä.
Pelicans-HPK
Pelicans on piristynyt ja kotonaan Lahdessa se on suosikki. HPK pelaa ailahtelevasti ja on paljolti Saroksen onnistumisen varassa. Eilen turkulaisia vastaan Juuse haparpoi, mutta tuskin sentään kahtena päivänä peräkkäin. Odotan pienten marginaalien peliä ja täten tasapelin mahdollisuus kasvaa.
HIFK-Ässät
Helsinkiläisillä on menossa pienehkö alamäki. Ässät sen sijaan on piristynyt ja nousee kohinalla. Tässä odottelen HIFK:n ryhtiliikettä, muuta porilaiset haraa vastaan. Ratkaisut nähdään jatkoajalla tai voittolaukauksilla – näin ainakin arvioin?

Valioliiga

Cardiff C – West Ham
Cardiff on kotonaan ehdoton ennakkosuosikki todella heikosti pelannutta West Hamia vastaan. Tässä haenkin kaikessa yksinkertaisuudessa vierailijoiden tilastollista voittoa. Kerroin on rajoilla ja West Ham pystyy siihen mikäli puolustus ja Jääskeläinen maalissa venyy parhaimpaansa.
Southampton-West Bromwich
*(US) Southamptonin otteet ovat ailahdelleet viime kierroksilla, eikä pistepotti ole kasvanut enää läheskään alkukauden tahtiin. Viimeksi Chelsean isäntänä joukkue oli hampaaton ilman penkiltä ottelun aloittanutta ykköshyökkääjää Rickie Lambertia, ja toisaalta puolustuspäässä isännät tekivät virheitä, joista Chelsea rankaisi tehokkaasti.
Lambert palasi avaukseen viikko sitten FA-cupissa Burnleyta vastaan ja teki maalin puolen tunnin pelin kohdalla, mutta joutui tulemaan pian sen jälkeen vaihtoon loukkaantumisen takia. Englannin maajoukkuemiehen pelaaminen WBA:ta vastaan on kaikkea muuta kuin varmaa. Sen sijaan varmuudella isänniltä puuttuu hyökkääjä Pablo Osvaldo, joka kärsii pelikieltoa. Myös ykkösvahti Artur Borucin ja keskikentän runkomiehen Victor Wanyaman pelaaminen on epätodennäköistä.
Hyvin organisoitu WBA pääsee otteluun ilman suurempia kokoonpanohuolia. Lisäksi osa avainmiehistä sai viikko sitten FA-cupissa lepovuoron Crystal Palacea vastaan, mikä kostautui tuolloin 0–2-kotitappiona, mutta toisaalta saattaa maksaa korkoa lauantaina Southamptonia vastaan hyvänä tuloksena. Southampton on poissaoloistaan huolimatta kotiedun turvin suosikki, mutta helppoa voittoa isännille ei voi povata.
WBA nimesi torstaina uudeksi managerikseen espanjalaisen Pepe Melin. Uuden valmentajan debyyteissä tuppaavat joukkueet usein saamaan piristysruiskeen. Syystä tästä saa WBA:n voittokerroin 4,20 marginaalisen panostuksen.
________________________________________________________

Tästä varsin vaikeasti hahmoteltavasta, ja vielä vaikeammin osuvasta, asetelmasta matkaan lähtee kvintettijärjestelmä, kvartettijärjestelmä, triojärjestelmä, tuplajärjestelmä sekä yksi trio.
Panosta rivihirviöt syövät 66 euron edestä.

Lauantai 11.1.2014 - PITKÄVEDOT
 
 
KvintettiJär.(6): Kertoimet 1008,81-1100,53; Panos 1€/rivi=6€
 
KvartettiJär.(15): Kertoimet 243,08-285,85; Panos 1€/rivi=15€
 
TrioJär.(20): Kertoimet 59,29-71,46; Panos 1€/rivi=20€
 

TuplaJär.(3): Kertoimet 14,82-15,40; Panos 5€/rivi=15€

Trio: Kerroin 59,29; Panos 10€


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti