Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014 Keskiviikko - Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Vuosi vaihtui, mutta vedonlyöntihalut eivät kadonneet minnekään. Tänään löysin Veikkauksen kohdelistalta peräti kuusi kokeiltavaa ottelua. Kaikki kuusi taistoa ovat Englannin Valioliigaa.

Mukana on jälleen kommenntitekstiä Urheilusanomista. *(US)
 
Uudenvuoden Päivän vetokohteet ja merkit:
 
 
12: 1 Southampton – Chelsea 3,85
 Valioliiga

*(US) Southampton pelasi todella hyvän pelin sunnuntaina Evertonia vastaan ja olisi hyvin voinut ottaa Goodison Parkilta pisteitä. Vastus kovenee kuitenkin keskiviikoksi, sillä Chelsea on vahvassa iskussa ja etenkin puolustuksen osalta pykälän Evertonia vaikeammin murrettavissa oleva joukkue.

Kumpikaan joukkue ei pääse otteluun parhaalla kokoonpanollaan loukkaantumisten takia. Lisäksi molemmat managerit saattavat hieman kierrättää kokoonpanoaan kovassa otteluruuhkassa. Southamptonin keskikentän avainmies Morgan Schneiderlin palaa kehiin pelikieltonsa jälkeen, mutta ykkösvahti Artur Boruc ja keskikentän luottomies Victor Wanyama lienevät yhä sivussa loukkaantumisten takia. Chelsea saa takaisin pelikiellosta vapautuvan Ramiresin, mutta David Luiz on sivussa korttitilin täyttymisen takia. Lisäksi Liverpool-pelissä vaihtoon tulleiden Frank Lampardin ja Branislav Ivanovicin pelaaminen on epävarmaa.

Southampton haastaa kotiyleisön kannustuksen turvin Chelsean tosissaan ja antaa voimakkaan paineen Chelsean pallolliselle pelaajalle jo vieraiden puolustusalueella. Isännät pitävät ottelussa todennäköisesti enemmän palloa, mutta maalipaikoille murtautuminen Chelseaa vastaan on vaikeaa. Vieraat ovat vaarallisimmillaan vastaiskuista, ja niiden turvin Jose Mourinhon suojatit lähtevätkin otteluun niukkoina suosikkeina.

Vuodenvaihteen otteluruuhkassa voi hyvinkin kokeilla pienellä panoksella Saintsin 3,85 voittokerrointa.

14:West Bromwich – Newcastle 2,35
 Valioliiga
*(US)WBA on pelannut kaikki kolme peliään tasan sen jälkeen, kun manageri Steve Clarke sai potkut ja väliaikaisluotsi Keith Downing otti ohjat käsiinsä. Viimeksi lauantaina West Hamin vieraana WBA:n hyökkäyspeli toimi hyvin, mutta samalla omissa kolisi liian usein. Newcastle pelasi puolestaan sunnuntaina tasapainoisen pelin sarjakärki Arsenalia vastaan, ja olisi ehkä ansainnut pelistä pisteen. Harakat ei antanut Arsenalille montaa vaarallista tekopaikkaa, mutta toisaalta myös joukkueen oma hyökkäyspeli jäi varsin vaisuksi.

Molemmat ovat saaneet pelata viime aikojen otteluruuhkan läpi ilman suurempia loukkaantumishuolia, ja tässäkin ottelussa kumpikin manageri voi heittää halutessaan kentälle käytännössä vahvimman kokoonpanonsa. Pientä rotaatiota nähtäneen kuitenkin ainakin Newcastlen puolella, sillä vieraiden palautumisaika otteluun on päivää isäntiä lyhyempi. Luvassa on tasainen taistelupeli, jossa ei ole suurta ennakkosuosikkia.

(IM) Haen tässä WBA:n tilastollista voittoa. Kotikerroin on mielestäni sen verran yli, että lapuille rustaan yhdeksi kulmakiveksi ykkösen.

16: 2 Fulham – West Ham 2,85
Fulham sai edellisessä ottelussa pataan Hullilta 6-0. Vierailijalla menee myös suhteellisen surkeasti - puolustus vuotaa ja voittoja ei meinaa tulla kirveelläkään. Haen tässä yllättäen lontoolaisten ryhtiliikettä. Vaikka vieraskerroin ei mikään varsinainen ylikerroin olekaan, niin silti ruksaan toiseksi kulmakiveksi tähän kohteeseen kakkosen.

26: 2 Sunderland – Aston Villa 3,80
 Valioliiga

*(US) Sunderland venyi lauantaina yliajan tasoitusmaalilla pisteille Cardiffin vieraana ja kasvatti tappiottomien pelien putkensa neljään. Pelillisesti Gus Poyetin suojatit eivät ole esittäneet mitään ihmeellistä, mutta pisteputki on tuonut joukkueeseen taatusti lisää uskoa ja itseluottamusta taistelussa sarjassa säilymisestä. Neljä pistettä kahdesta edellisestä pelistä on ollut erinomainen tulos siinäkin mielessä, että joukkueen tärkeä topparipari Wes Brown – John O’Shea on ollut sivussa pelikiellon ja loukkaantumisen takia.

Aston Villan peli on puolestaan ollut viime aikoina sekaisin ja joukkue on hävinnyt neljä edellisistä viidestä pelistään. Tappioputki katkesi lauantaina Swansean isäntänä, mutta 1–1-tulos oli Villan kannalta hieman yläkanttiin. Joukkue hävisi maalintekoyritykset 7–17 ja pallonhallinnan 27–73 %, eikä vastaavilla esityksillä säilytä pitkässä juoksussa Valioliigassa.

Osa Villan viime aikojen heikkoudesta menee poissaolojen piikkiin, sillä sivussa ovat olleet niin puolustuslinjan johtaja Ron Vlaar kuin hyökkäyspelin kulmakivi Christian Benteke. Molemmat palasivat harjoituksiin alkuviikosta ja saattavat olla keskiviikkona kokoonpanossa. Vlaarin paluu olisi erityisen tärkeää, sillä toppari Ciaran Clark on sivussa pelikiellon takia.

Sunderland lähtee kotonaan otteluun suosikkina, kun taas Villa keskittyy vastaiskuihin. Isäntien avaintoppareista Brown on yhä pelikiellossa, eikä O’Shean paluusta kehiin olkapäävamman jäljiltä ole takeita.
Villan voittokerrointa 3,80 voi pikkupanoksella kokeilla.

28: 2 Crystal Palace – Norwich 3,05
Valioliiga
Palace on pelannut mukiinmenevästi ja viimeksi se piinasi Manchester Cityä vieraissa, vaikka hävisikin lopulta 0-1. Norwich on ollut taantumaan päin, vaikkakin se viimeksi taistelikin kunniakkaasti vierailija Manchester Unitedia vastaan kotonaan - kuitenkin häviten 0-1. Uskon kanarialintujen pelin parantumiseen vielä ihan lähiviikkojen aikana. Vierailija on mielestäni muutenkin parempi yhdistelmä ja haen tässä vierasvoittoa.

58: 2 Manchester U– Tottenham 4,70
Valioliiga
*(US)Manchester United on napsinut jo neljä voittoa putkeen ja hinannut itsensä lähemmäs sarjan kärkeä. Voittoputki on erinomainen saavutus siihen nähden, että joukkue on kärsinyt viime aikoina pahasta loukkaantumissumasta. Esimerkiksi lauantain Norwich-ottelusta puuttuivat molemmat hyökkäyspään supertähdet Wayne Rooney ja Robin van Persie. Kaksikosta jompikumpi, ellei molemmat, palannee kokoonpanoon Tottenhamia vastaan. Rooney lienee lähempänä pelikuntoa kuin van Persie. Isäntien loukkaantumislistalta löytyvät lisäksi runkomiehistä Rafael, Nani, Marouane Fellaini sekä Phil Jones.

Tottenham kaatoi sunnuntaina vakuuttavasti poissaoloista kärsineen Stoken kotonaan 3–0, mutta nyt vastus kovenee huomattavasti. Kokoonpanopuolella positiivista vieraiden kannalta on pelikieltonsa kärsineen Kyle Walkerin paluu kehiin, mutta Stoke-ottelussa loukkaantuneen keskikentän luottomiehen Paulinhon pelaaminen on epätodennäköistä. Brassin lisäksi Spursilta puuttunee yhä muun muassa ykköspuolustaja Jan Vertonghen.

Joukkueet tasasivat pisteet kuukausi sitten Lontoossa White Hart Lanella, mutta tällä kertaa Old Traffordilla pelattaessa ManU on kotiedun turvin ottelun suosikki. Asetelma tasoittuu kuitenkin merkittävästi, mikäli isäntien tähdet Rooney ja van Persie eivät pystykään pelaamaan.

(IM) En ole saanut viimeisisä kokoonpanotietoja, mutta Tottenhamin kerroin riittää minulle yllätyksen hakemiseksi. ManU on ollut välillä yllättävän epävarma - eli lapuille Kakkonen.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matkaan laitan trio- ja tuplajärjestelmän sekä sekstetin, kvintetin, kvartetin, tuplan ja kaksi singleä. Rivihirviö ahmaisee pelikassan pohjamudista hulppeat 97 euroa.

Keskiviikko 1.1.2014 - PITKÄVEDOT
 
Triojärjestelmä(4): 14:1, 16:2, 26:2, 28:2; Kertoimet 20,42 - 33,03 ; Panos 3€/rivi=12€
 
Tuplajärjestelmä(6): 14:1, 16:2, 26:2, 28:2; Kertoimet 6,69-11,59 ; Panos 5€/rivi=30€
 
Sekstetti: 12:1, 14:1, 16:2, 26:2, 28:2, 58:2; Kerroin 1404,60 ; Panos 1€
 
Kvintetti: 12:1, 14:1, 16:2, 26:2, 28:2; Kerroin 298,55 ; Panos 1€
 
Kvartetti: 14:1, 16:2, 26:2, 28:2; Kerroin 77,62 ; Panos 3€
 
Tupla: 14:1, 16:2 ; Kerroin 6,69 ; Panos 10€
 
Single1: 12:1 ; Kerroin 3,85 ; Panos 20€
 
Single2: 58:2 ; Kerroin 4,70 ; Panos 20€
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti