Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 25. tammikuuta 2014

25.1.2014 Lauantai - La Liga ja Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Alkuiltojen pelien myötä pelikassaan virtasi ensimmäiset netto-eurot. Tämän kunniaksi laitan illalle uuden haut pystyyn. Pitkän harkinnan jälkeen pudotin kaksi NHL-kohdetta pois, ja kavensin loppuillan tarjonnan kahteen jalkapallokohteeseen. Italian kohde on ihan oma "arvaus" ja espanjalainen taisto on kopsattu Urheilusanomista. Tuota vinkkiä lopulta muuntelin omiin tarkoitusperiin sopivaksi.
 
Loppuillan pelikohteet:
 
114: 1 Valencia – Espanyol 2,40
114: X Valencia – Espanyol 3,55
La Liga
Valencia on pelillisesti näyttänyt lupauksia paremmasta, mutta ailahtelevaisuus on kuitenkin yhä suurta ottelujenkin sisällä. Lepakoiden viime ottelu Malagaa vastaan päättyi yllättäen maalittomana, vaikka paikkoja oli molemmissa päissä. Maalivahti Diego Alves valittiin oikeutetusti La Ligan tähtikentälliseen pelastuksiensa ansiosta. Valencia saa otteluun rasitusetua, sillä Espanyol pelasi Espanjan cupissa sytyttävän Real Madrid ottelun tiistaina. Kokoonpanotilanne vaikuttaa Valencian osalta hyvältä. Hyökkäyspäätä on vahvistettu lainaamalla Napolista laatumies Eduardo Vargas.

Espanyol oli onnekas viime kierroksella Celtaa vastaan kairattuaan lopussa kotivoiton oltuaan pelillisesti koko ottelun altavastaajana. Muutoinkaan barcelonalaisten peruspelaaminen ei liiemmin vakuuta. Espanyol on joukkueista rasittuneempi. Manageri Javier Aguirre on toimitsijakiellossa ja puolustavan keskikenttämiehen David Lopezin pelaaminen on epävarmaa.

Valencia on laadukkaampi joukkue ja viime peleissään se on myös esiintynyt pirteämmin kuin vieraansa. Mestallalla kotijoukkueelle kuuluu selvän suosikin asema. Valencian voittokerroin1,50 riittää peleihin, myös Valencian vähintään kahden maalin voiton 2,40 kerroin rikkoo pelikelpoisuuden rajan. Vihjekohteeksi valitsen lopulta Valencian voiton kahdella maalilla ja sille vielä kaveriksi voiton tasan yhden maalin erolla.
 
120:  1 Lazio – Juventus 5,60
120:  X Lazio – Juventus 3,35
Serie A
Juventus on Roomassakin selvähkö suosikki. Juventus on sarjan piikkipaikalla ja pistemenetyksiä sillä on vasta yhden tasapelin sekä tappion verran. Lazio on sarjassa yhdeksäntenä ja elänyt lähinnä täysin kotipeliensä varassa. Suurehkosta tasoerosta vierasjoukkueen hyväksi huolimatta, mielestäni Laziolla on mahdollisuudet menestyä. Se on pelannut viime aikoina aivan kelvollisesti. Tässä on aika vahva tilastollinen tasapelin mahdollisuus. Laitan lopulta lapulle tasapelin lisäksi yllätysykkösen.

Kahdesta eurooppalaisesta huippujalkapallokohteesta teen vapaavalintaisen järjestelmän, joka syö rahaa 20 euron edestä.
  
Lauantai 25.1.2014 - PITKÄVEDOT 2
 
VapaavalintainenJ.(4)

  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti