Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 3. tammikuuta 2014

3.1.2014 Perjantai _ SM-Liiga


VEDONLYÖNTI
 
Vuoden kaksi ensimmäistä päivää alkoi voitollisesti. Mistään suuresta noususta ei kuitenkaan ollut kyse, mutta ei ole lahjahevosta suuhun katsominen.
Pelikassaan virtasi kuitenkin yhteensä 157,30 euroa (+ 43,70€).
 
Tänään jatkan mahdotonta tehtävää? Haen kolmea alisuorittanutta joukkuetta sekä yhtä ylikerrointa. Kohteena on jääkiekon SM-liiga - sieltä revin lapuille neljä kohdetta. Jälleen yksi kommentti on "varastettu" Urheilusanomista. * (US)
 
Perjantain vetokohteet ja merkit sekä kommentit
 
 
SM-LIIGA
 
Lukko on playoffs-viivan yläpuolella kuudentena ja on pelannut kotonaan, sekä muutenkin, vahvasti. Pelicans katkaisi pitkän tappioputkensa SaiPan vieraana. Oliko tuo vain hetkellinen nousu vai onko Aravirta saanut lintulauman uuteen nousuun? Tuohon saadaan tänään vastaus - haen tässä Pelicansin menestyksen jatkumista eli kohtuukertoimista vierasvoittoa lapuille.
 
JYP kävi joulutauolla voittamassa Euro Trophyn. Edellisessä liigaottelussa tuli jatkoaikatappio kotona Jyväskylässä Tapparalle. Vierailija, Ässät, ei meinaa uskaltaa voittaa missään - " ei kotona, eikä puutarhassa". Vaikkakin JYP on kotonaan jo materiaalinsa ja muidenkin tekijöiden summana selvä voittajasuosikki, haen tässä tilastollista vierasvoittoa - joskus kai se porilaisillekin tapahtuu sellainen "vahinko", että menevät ja voittavat ottelun?
 
TPS hävisi edellisen ottelunsa kotonaan vastoin pelitapahtumia KalPalle 1-3. Jos Ässillä menee huonosti niin ei Aura-joen rannalla mene sen paremmin - TPS ei meinaa saada voittoa millään aikaiseksi varsinaisen peliajan aikana, ja oikeastaan ei muutenkaan! Tappara pelaa ottelusta toiseen vahvasti mestaruuden kiilto silmissään - viimeksi kaatui JYP Jyväskylässä. Tänään turkulaisten silmissä lienee jo sellaista hullun kiiltoa, että tilastollinen kotivoitto on mahdollinen? Uskon tähän ja haen altavastaajana olevaa kotijoukkuetta - ykkönen!
 
* (US) Jokerien uudet valmentajat Tomek Valtonen ja Pasi Nurminen ovat saaneet joukkueen peliä parempaan suuntaan. Tosin viime ottelussa maanantaina Tapparaa vastaan ei ihmeitä esitetty.
 Jokerien sairastuvalla on tällä hetkellä ruuhkaa. Tappara-ottelun jättivät väliin mm. nuorten MM-kisoissa olevat avainhyökkääjä Teuvo Teräväinen ja vasen pakki Esa Lindell, sairaslistalta löytyi puolestaan sellaisia nimiä kuin sisäisen pistepörssin ykkösnimi pakki Teemu Eronen, Ossi Väänänen, Jeremy Dehner, Steve Moses, Antti Tyrväinen ja muutama muukin. Narripaidassa debytoi maanantaina kanadalaissentteri Ben Walter. Perjantain kokoonpano on vielä hämärän peitossa, mutta ei HPK:ta vastaan päästä missään nimessä optimaalisella kokoonpanolla.
 Kärpät lauantaina kotonaan jatkoajalla kaatanut HPK on tällä hetkellä ihan hyvässä nosteessa. Hämeenlinnalaiset hakevat revanssia viime perjantaina Helsingissä koetulle täpärälle 2-3 tappiolle. HPK:n riveistä on maalivahti Juuse Saros sekä oikea pakki Juuso Vainio nuorten MM-kisoissa. HPK ei ole kaatunut nuorukaisten poissaoloihin.
 Revanssi, kotietu ja Jokerien poissaolot nostavat HPK:n ottelussa marginaaliseen suosikkiasemaan. Kotivoiton kerroin 2,55 saa pelin
 
Näistä asetelmista teen kvartetin(x2), triojärjestelmän, tuplajärjestelmän sekä kaksi tuplaa. Panosta riveihin menee yhteensä 54 euroa.
 
Perjantai 3.1.2013 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti (x2)
 
Triojärjestelmä
 
Tuplajärjestelmä
 
Tupla -1
 
Tupla -2
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti