Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 25. tammikuuta 2014

25.1.2014 Lauantai _ SM-liiga, Bundesliiga ja FA-Cup

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen pitkävetoyritelmä meni päin bambumetsää. Tänään haen jälleen menestystä, jonka perustana on kotimainen jääkiekko. Lisäksi mukan on ottelu Bundesliigasta sekä Englannin FA-cupista.
 
Olen taas lainannut kommentteja Urheilusanomista. Tällä kertaa myös käytin vinkit ilman modifointia.

Päivän vetokohteet ja merkit:

15:1 Ässät– Ilves 2,00
SM-liiga
Ilves sai eilen pahasti turpiinsa kotonaan SaiPalta. En usko tamperelaisten tänäänkään paljon parantavan. Vaikka porilaisten kotikerroin ei mikään ylikerroin olekaan, se riittä minulle. Ykkönen lähtee kaikille lapuille.

28:1 Freiburg – Leverkusen 4,50
Bundesliiga
Freiburg paranteli hieman asemiaan putoamistaistossa kaatamalla syyskauden viimeisessä ottelussa Hannoverin, mikä oli samalla myös sen ensimmäinen kotivoitto tämän kauden Bundesliigassa. Leverkusen oli puolestaan hieman epäonninen hävitessään Werder Bremenille, vaikka Bayerin peliesitys ei täysin vakuuttanut.

Leverkusenilla on ollut koko kauden ajan suuria vaikeuksia luoda maalipaikkoja pallonhallinnan kautta, mistä kertoo myös se, että joukkue on noussut tappioasemasta voittoon vasta kerran koko kaudella. Avausmaalin merkitys Werkselfin otteluissa onkin poikkeuksellisen suuri, sillä vastaiskuista joukkue on tehnyt ylivoimaisesti sarjan eniten maaleja.

Mikäli Freiburg onnistuu koko joukkueen puolustuspelissä, on sillä mahdollisuudet pisteille, mutta selvän materiaaliedun turvin suosikin viitta on kuitenkin Sami Hyypiän miehistön harteilla. Ottelusta ovat varmuudella sivussa pelikieltoa kärsivät Leverkusen-topparit Emir Spahic ja Philipp Wollscheid.

Pikkupanoksen iltapäiväjännärin voi heittää Freiburgin 4,50 voittokertoimelle

41:X JYP– KalPa 4,45
41:2 JYP– KalPa 5,10
SM-liiga
JYP kävi eilen ottamassa pataan Raumalla. KalPa sen sijaan otti pitkästä torstaina kolmen pisteen voiton Ässien kustannuksella. Kalpa voiton ja tasapelin kerroin eivät aivan täytä ylikertoimen kriteeriä. Kokeilen kuitenkin kuopiolaisten piristymisen jatkumista - vaikkakin KalPa alkaa olla iskemässä hanskoja tiskiin tämän kauden osalta.

66:2 Sunderland – Kidderminster (+2) 2,00
 FA Cup

Sunderlandin otteluohjelma on ollut viime viikkoina aivan äärimmäisen tiukka, eikä manageri Gus Poyet ole suuremmin avainpelaajia lepuuttanut. Keskiviikkona Black Cats teki historiaa, kun se eteni Manchester Unitedin kustannuksella Liigacupin finaaliin. On erittäin suuri riski, että Sunderlandin pelaajat leijuvat vielä tuon uroteon jäljiltä.

Muutenkin tästä FA Cupin koitoksesta on väkisinkin tulossa Sunderlandille ”let down” –tyylinen peli. Black Catseilla kun on ensi keskiviikkona edessään todella tärkeä Valioliigan ottelu Stoken isäntänä ja heti lauantaina kohdataan verivihollinen Newcastle. Kyllä tämä FA Cupin ottelun Kidderminsteria vastaan on tässä otteluruuhkassa arvoasteikon hännillä. Olisi oikeastaan hullua, jos Poeyt ei lepuuttaisi avainpelaajiaan. Vedonlyöjälle kyllä oikeastaan kävisi paremmin, että ei lepuuttaisi: en ikinä usko, että ManUn pudottamista ja Liigacupin finaalipaikkaa mielissään juhlivat pelurit saisivat itsestään läheskään parasta irti.

Sunderland on tietysti noin sata luokkaa kovempi nippu kuin Konferenssissa pelaava Kidderminster. Tällä ennakkoasetelmalla uskaltaa kuitenkin varovaisesti kokeilla altavastaajan venymistä. Vetoideana on Kidderminster +2 kertoimella 2,00: vetohan osuu, vaikka Sunderland voittaisi ottelun maalilla.

Tältä pohjalta teen vapaavalintaisen järjestelmän sekä neljä tuplaa. Panosta ne vievät yhteensä 40 euroa.

Lauantai 25.1.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(2)
 
Tupla - 1
 
Tupla - 2
 
Tupla - 3
 
Tupla - 4


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti